havan batsın, mütevazilik paçalarından dökülüyor vallakimse benim saçımı yolamaz, gerekirse ben kendi kendime yolarım
inanmazsan aha çene sor alcatraza sor, sor yani bizi bilen bilir![]()
havan batsın, mütevazilik paçalarından dökülüyor vallakimse benim saçımı yolamaz, gerekirse ben kendi kendime yolarım
inanmazsan aha çene sor alcatraza sor, sor yani bizi bilen bilir![]()
Hoş buldum, teşekkürler.Hoş geldiniz.
Teşekkür ederim dostum, hep beraber iyi eğlenceler diliyorum.hoş geldiniz sevegili afil, iyi forumlar ve iyi eğlenceler dilerim.
Hoş buldum sayın yöneticim :)Merhaba hoş geldiniz 🤗
Genelde fışkırarak akar ama bu da olurhavan batsın, mütevazilik paçalarından dökülüyor valla![]()
Ama hiiiççç belli etmiyorsun, bu da bir meziyet vallaGenelde fışkırarak akar ama bu da olur![]()
Benden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum, bu tarz durumlar karşı taraftan kaynaklıAma hiiiççç belli etmiyorsun, bu da bir meziyet valla![]()
Valla güldürdün günün bu saatinde :) Sen zaten gökten zembille inmişsin kiBenden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum, bu tarz durumlar karşı taraftan kaynaklı![]()
Sonunda biri bunu fark etti…….Valla güldürdün günün bu saatinde :) Sen zaten gökten zembille inmişsin ki![]()
Sen hiiiç dert etme, bütün meziyetlerini deşifre edeceğim 🙂Sonunda biri bunu fark etti…….
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.