Her dürtünün pesinden gitseydik...
Cinselliği bant işciliğine indirgemiş hanimefendi.Havada karada suda.
Ilginç.
Ondan ziyade,erkeğe ihtiyacim yok diyen hanimlarim nur-u simasi var sifatinda.
Nereden baksan paradoks fiskiriyor.
Emel hanimin : "böyle bir aparatin olabilir ama neden boynunda tasiyorsun?" Demesi.
Kadinin gizemini soyuk sogana cevirdi bu tipler.
Ama kanaatkar.
Ya siz ikiniz cjdkdkdl Allah siziİyy her yerine sürmüş bir de boynuna geri takmış
Abi buranın müdavimleri manyak ben siz yorum yaptıkca keyif alıyorum... Hiahahahaha diye erol taş oluyorumkadını görünce cinsel perhizim geldi...
Teşekkürler, iyiyim tatlım.@Run iyi misin?
niye lan... mastürbasyon yaptığı için mi?Kadına soruşturma açmışlar ahah.
Neyse yenir..
Teşvik ya da özendirmek olabilir hahaniye lan... mastürbasyon yaptığı için mi?
Abi salgfjdkdszjgladjsslgdsalkgjldsgjldsojgTeşvik ya da özendirmek olabilir haha
Kabahatler kanununundan 1400 TL ceza yer.. erken yatırırsa %15 indirim var..Abi salgfjdkdszjgladjsslgdsalkgjldsgjldsojg
Ben bugün ya kriz yüklemesini boşaltıyorum ya'da harbiden bugün özel yorumlar geliyor.. Mal mal gülüyom yaKabahatler kanununundan 1400 TL ceza yer.. erken yatırırsa %15 indirim var..
Ofsayt yok, oyna devam :)
bu ota boka gözaltına almayı, tutuklama vermeyi alışkanlık haline getiren bir düzen oluştu..ilerisi için daha sıkıntılı bir zemin hazırlanıyor. yanlış oğlu yanlış.Teşvik ya da özendirmek olabilir haha
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.