+18 sekste baskın taraf kim olmalıdır?

• Konuyu başlatan Valkyrie
  • Başlangıç tarihi

Garga

Altın Üye
Erkeğin baskın olması kadını'da yükseltir.. Kadın baskın olursa vay erkeğin haline.. Teşekkürler..

çatışma çıkmaz mı bu perspektifte?
Arzu ve tutkunun esiri olmuş zihinlerde çatışma, anca ihtirasın fitilini ateşler. Ama çatışmayı ihtirasa dönüştürmek istemeyenin inadı, sanat ve sanatçı için bir hakarete dönüşmenin de eşiğinde durur. Kişinin bu eşiği geçip geçmeyeceği sanata ve sanatçıya duyduğu saygı ve ilgiye de bağlı.🙂

Mephobia

Invictus
Gümüş Üye
Arzu ve tutkunun esiri olmuş zihinlerde çatışma, anca ihtirasın fitilini ateşler. Ama çatışmayı ihtirasa dönüştürmek istemeyenin inadı, sanat ve sanatçı için bir hakarete dönüşmenin de eşiğinde durur. Kişinin bu eşiği geçip geçmeyeceği sanata ve sanatçıya duyduğu saygı ve ilgiye de bağlı.🙂
Metafor güzel ama ben “çatışma” ile “gerilim”i biraz ayırırım. Gerilim, iki taraf da bundan besleniyorsa ihtirası artırabilir; çatışma ise özellikle iki taraf da baskın olmak istiyorsa oyunun ritmini bozabilir.

Bir de bunu “sanata ya da sanatçıya saygı” meselesine bağlamam. Bir tarafın geri adım atmaması her zaman inat ya da ilgisizlik değildir; bazen onun arzusu da tam olarak baskın kalmaktır..

O yüzden bana göre baskınlığı arzunun miktarı değil, iki kişinin birbirinin dilini ne kadar iyi okuyabildiği belirler. Bazen biri yönetir, bazen diğeri; hatta bence işin güzel tarafı biraz da bu rolün gerektiğinde el değiştirebilmesinde.

Üst Alt