En az 3 referans istiyorum şahitler huzurunda belirt bunu :)))))Uyuyamam ay çok heycanlı
Konunun içeriğinden dolayı "kişisel bilgilerin ihlali" sınıfına girebilir efendim örnekler hep şahsına münhasırdı belirtemiyciiimEn az 3 referans istiyorum şahitler huzurunda belirt bunu :)))))
Beğendim cevabı...Konunun içeriğinden dolayı "kişisel bilgilerin ihlali" sınıfına girebilir efendim örnekler hep şahsına münhasırdı belirtemiyciiim
Adamına göre muamele hıımBok püsür olmayacaksa varımdır. Ne kadar ileriye gideceğim hatuna göre değişir.
Oyunu bozuyorsun amaUykulu uykulu "seks kınası" okudum da o ne diyorum. 😄
Oyunu bozuyorsun ama
Soruyu cevaplaman gerek
Biri sevabına yapsın desem olmaz ne diyeceğimi bilemedim Allah kurtarsınHiç yapmadığım için bir şey yazamam. Pas geçiyorum.
Sus! 😁Biri sevabına yapsın desem olmaz ne diyeceğimi bilemedim Allah kurtarsın
Nasıl güldüm bunaaaaaaaaaaaaa
İnsan sevdiğini şaapar mı?Sevmediğinizle seks yapmayın
Ne diyim ben şimdiİnsan sevdiğini şaapar mı?
+1Bok püsür olmayacaksa varımdır. Ne kadar ileriye gideceğim hatuna göre değişir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.