S
Serçe

Bazen kendim de bunu hissediyorum zeka herşeydir ve beni her zaman çekmiştir.)
Hiçte yalan değil son derece doğru
Zeka kendi başına bazen çekici olmayabilir. 12 den vurmak herkese nasip olmaz =)
Beğendin mi? asjkldsajklda inşallah sağda solda belfar vurduruyor geyiği dönmeye başlamaz...O sesi nasıl çıkarttın?
Çekici mi şimdi bu tamam zeka olsun da bununki fazla eser miktarda zeka olsa yeterEğer bu adam'ı cekici bulmuyorsan (einsten'dan sonra ki en en zeki fizikçilerden stephen hawking) sapyoseksuel degilsindir. Yalnizca buna kendini inandiriyorsunuz demektir sapyo arkadaslar.
Cunku zeka seni bir yere kadar etkileyecektir. Ayrica cok zeki bir adam'ı onun kadar zeki olmadigin icin dibe cekecegin ve iletisimde kopukluk olusturacagindan yine potada olacaksınız. Bir şey istiyorsan ona eş değer de bir şey vermelisin. Bu dunyanin esit takas prensibidir.
![]()
BaBeğendin mi? asjkldsajklda inşallah sağda solda belfar vurduruyor geyiği dönmeye başlamaz...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.