Erkek de yapmaz adam da yapmaz da... Son sevilen sanatçı bile yapmış haberler de görünce otomatikmen beyin konuyu mantık olarak işledi buraya açtım yani kimin ne olacağı ne yapacağı belli değil..
Kimmis o son sevilen sanatci? 🤣
Erkek de yapmaz adam da yapmaz da... Son sevilen sanatçı bile yapmış haberler de görünce otomatikmen beyin konuyu mantık olarak işledi buraya açtım yani kimin ne olacağı ne yapacağı belli değil..
Siz bu memlekette yaşamıyonuz galiba haber izlemiyonuz mu? dasfsdfKimmis o son sevilen sanatci? 🤣
yaw forum konusu diyon forum kafalı değilim diyosunDostusu ben forum kafalı bir insan değilim
Siz bu memlekette yaşamıyonuz galiba haber izlemiyonuz mu? dasfsdf
Yani ateş ten duman çıkması için bunu görmek için ateşin yanında olman lazım ben haluk leventin yanında değildim.. Bu bir konu ve bizden ötelerde olan ziyaretçi emaresi var biliyon mu? Yani google de yeni ayak atmış sosyal medyayı yeni tanıyan birisi şantaj ne demek diye aratırsa bak diycem idyliic ablanız burda bişiler demiş ona sorun dsjfkjhsfdyaw forum konusu diyon forum kafalı değilim diyosun
amann
Yapanları asmak yetmez eziyet ile işini göreceksin, anasından doğduğuna pişman olacak ki ibreti alem olacak'
Şantaj' nedir anlamı yapılan eyleme göre değişir..
okumadan konunun kollanmak olduğunu nereden çıkardın..
acikla
vardır derinlik bizde de .. kim biliiir..Yani ateş ten duman çıkması için bunu görmek için ateşin yanında olman lazım ben haluk leventin yanında değildim.. Bu bir konu ve bizden ötelerde olan ziyaretçi emaresi var biliyon mu? Yani google de yeni ayak atmış sosyal medyayı yeni tanıyan birisi şantaj ne demek diye aratırsa bak diycem idyliic ablanız burda bişiler demiş ona sorun dsjfkjhsfd
Bak şimdi konu kazan gibi kazan doğurdu fikir geldi onuda açayım sözlüğe yada sorulara dur dur
Sinsirelle örneğini yanlış verdim farkettim ama olsun sen düzeltirsin dsfsdf
kayinbabama yemek götürüp gelcem... gibi koşarsa suç ortağı sıkıntı aynenArkadaşlar Şantaj konusunda tek diyebileceğim bir şey var.
Suç ortaklarınızı güzel seçin. yoksa sonuçları çok çirkin olabiliyor...
Allahın bildiğini kuldan saklamanın bedelini isteyenler çok acımasız görünüyorlar ( korkuyu sezerlerse )
o suç ortağını seçen hiç sıkıntı değil zatenkayinbabama yemek götürüp gelcem... gibi koşarsa suç ortağı sıkıntı aynen
simdi gece vakti pek bişey toparlayip yazamıyorum..o suç ortağını seçen hiç sıkıntı değil zaten
kimseye şantaj yapmıyorumsimdi gece vakti pek bişey toparlayip yazamıyorum..
ileride aklıma gelince bu konu bisiler eklerim
sen napiyon
asfhjasyfhkimseye şantaj yapmıyorum
kimseye şantaj yapmıyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.