Sanalda Taniştiği Adamla Buluştu Soyuldu

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Katılım
9 Ocak 2020
Mesajlar
44,042
Çözümler
4
Tepki puanı
12,731
Puanları
113
Konum
.
Cinsiyet
Kadın
İddialara göre, bir kadın internetten tanıştığı bir kişi ile Esenyurt Meydanı’nda bulunan bir kafede buluştu. Bir süre adamla sohbet eden kadın, daha sonra tuvalete gitmek için masadan kalktı.

KADIN TUVALETE GİDİNCE…

Masada tek kalan şahıs, kadının çantasında bulunan bir miktar parayı alarak cebine koydu. Daha sonra garsondan hesabı isteyen adam, hesabı da ödeyerek kayıplara karıştı. Masaya geri dönen kadın, çantasını kurcaladığında parasının olmadığını gördü.

Kafe çalışanlarına durumu anlatan kadın, güvenlik kamerası kayıtlarını incelemek istedi. Görüntülerde yaşanan hırsızlığın ortaya çıkması üzerine kayıtlarla beraber polis merkezine giden vatandaş, adamdan şikayetçi oldu. Polis ekipleri hırsızı yakalamak için çalışma başlattı. Yaşananlar ise kafenin güvenlik kamerasına yansıdı.

“HESABI ÖDEYİP KAÇTI”

Yaşanan hırsızlık anlarını anlatan kafe çalışanı Furkan Özkan, “Hanımefendi ve beyefendi kafeye geldi. Daha sonra hanımefendi tuvalete giderken, beyefendi benden hesabı istedi. Beyefendi o sırada hesabı ödeyip, kalkıp gidiyor. Ondan sonra hanımefendi parasının olmadığını fark etti. Bize danıştı. Biz de o sırada güvenlik kamerasından bakınca durumu fark ettik” dedi. Yaşanan o anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyor. (İHA)
 

Cafuné

Altın Üye
Katılım
25 Nis 2021
Mesajlar
4,183
Tepki puanı
1,878
Puanları
113
Cinsiyet
Kadın
sabah okumuştum bu haberi
hem çalmış hem hesabı ödemiş 😀
 
Üst Alt