Şiddetsiz olsa?Şiddetli geçimsizlik
Bekara karı boşamak kolay. Yaşamadığım için bilemicem şimdi.
Bence direkt evlenmesinlerr:))))Sevgi, ilgi, cinsellik bitmişse yollar kesinlikle ayrılmalı. Saygının hala sürüyor olması o evliliği devam ettiriyor ama iki taraf da mutsuz ve tatminsiz. Görüşüme göre taraflar anlaşarak ve çocuklarını arada harcamayarak edebince boşanıp yoluna bakmalı. Hayat başkaları ne der diye kendini harcamak için yeterince uzun değil. Tekrar tekrar dünyaya gelme şansı olsa bu olmadı Bi dahaki sefere diyebilsek ve katlansak anlaşılırdı. Diyeceklerim bu kadar @Beatrice ve @Gece hanımın görüşünü alalım birde
Evet buyuklere bi danissinlar...Bence direkt evlenmesinlerr:))))
Bence @nunu ya danışalım.Evet buyuklere bi danissinlar...
sebep bulunur da eylem tabii başka olay
5 yıllık evliyim buyrun efenim ahahahBence @nunu ya danışalım.
Evlensinler mi evlenmesinler mi?5 yıllık evliyim buyrun efenim ahahah
kim olduğuna bağlı eğer çok uyudu diye kocasını özleyen ben gibi manyak ve sevgi düşkünüyseniz evleninEvlensinler mi evlenmesinler mi?
Çok uyudu diye başının etinide yedin mi🙈🙈kim olduğuna bağlı eğer çok uyudu diye kocasını özleyen ben gibi manyak ve sevgi düşkünüyseniz evlenin
yok ben özgür olcam ödün veremem diyorsanız evlenmeyin
yemişliğim varÇok uyudu diye başının etinide yedin mi🙈🙈
Oh yarasın🤪 afiyet bal şeker olsun. Zaten başının etini yemezsen neden evlenesin di mi 🤪yemişliğim var
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.