Mishaaaa diye bi bağırıyom jlkndsfglojk@nunu yu kızdırmayin sakin, vallahi eli maṣali djjdd
Mishaaaa diye bi bağırıyom jlkndsfglojk
Çiçeğimi yemiş gene :/ çok mama yedi dün sindiremedi mi naptı karnı sert biraz sırtına pat pat yapınca pırt yapıyor 🙀
Teşekkürler adrasteia hanım. Bu ne lütufBaşlık tam @Xasthur a uygulamak istediğim eylem..
Konuya girerken bu yorumu yapmayı düşünüyordum, meğersem zaten yapmışım ndjdjdjdjdjsdTeşekkürler adrasteia hanım. Bu ne lütuf
Tek basina mı atican nsjsjdjdj bir kac adam al yanina. DKonuya girerken bu yorumu yapmayı düşünüyordum, meğersem zaten yapmışım ndjdjdjdjdjsd
Dağları deldim tek başımaaa diririmTek basina mı atican nsjsjdjdj bir kac adam al yanina. D
Yuru be paeonia tekin jsbsbbsbdDağları deldim tek başımaaa diririm
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.