Şekerleri cebine doldurGeldi yine erikler 🙂
![]()
Doldurdum iki avuç aldım. Avuçlarımın aldığınca. 😜Şekerleri cebine doldur
Daha geçen gösterdiğin mavili kızın eteğinin bana göre sol, kendine göre sağ alt köşe dikişinin patladiğini söylememek için ancak bu kadar tutabildim kendimi fmdkYa gözünü sevdiğim @Chen yaaaa 😂😂😂
Neyseki o kadının tırnaklarındaki eksikliği söylemiştin 😂Daha geçen gösterdiğin mavili kızın eteğinin bana göre sol, kendine göre sağ alt köşe dikişinin patladiğini söylememek için ancak bu kadar tutabildim kendimi fmdk
ben hâlâ nasrettin hocanın göle maya çalmaya çalıştığı görselin kapağın neresinde olduğuna bakıyorum sen de ki göz şahin gözü mübarekSoda kapağındaki görsel göl mayalayan Nasrettin Hoca değilse kimdir o @-a-
Nasrettin Hoca gibi değil de şövalye diz çöküşü yaparak kovasındaki suyu döküyor kapağın üzerinde canımben hâlâ nasrettin hocanın göle maya çalmaya çalıştığı görselin kapağın neresinde olduğuna bakıyorum sen de ki göz şahin gözü mübarek![]()
Hangi cebine koydun ezilmişBuyurun 🍬
![]()
Beklediğim cevap.Hangi cebine koydun ezilmiş
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.