Şaka Amaçlı Öğrencilerin Popolarına Vuruyormuş

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
110-yila-kadar-hapis-cezasi-istenen-ogretmen-14816274_1542_amp.jpg

Kazım Orbay İlkokulu'nda görevli 3. sınıf öğretmeni Y.Ö. öğrencileri taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınmış ve 15 Aralık'ta çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

SUÇLAMALARI REDDETTİ

Öğretmen Y.Ö. hakkında 110 yıla kadar hapis cezası istemiyle Samsun 4. Ağır Ceza Mahkemesinde dava açıldı. Bugün görülen davanın ilk duruşmasında tutuklu bulunduğu cezaevinden getirilerek hakim karşısına çıkan Y.Ö. suçlamaları kabul etmedi.

"BAZEN ŞAKA AMAÇLI POPOLARINA VURDUĞUM OLUYORDUM"

27 yıllık öğretmen olduğunu belirten Y.Ö., "Raporluydum. 4 Ekim'de göreve başladım. Mağdurların ifadelerini kabul etmiyorum. Öğrencileri yanlışları konusunda uyarıyordum. Bazen şaka amaçlı popolarına vurduğum oluyordum. Bazen saçlarını severek okşadığım oluyordu. Evde kendi çocuklarımın da saçlarını okşar, severim. Öğrenciler pandemi dolayısıyla her gün okula gelmiyordu. İddia ettikleri zamanlarda ben de raporluydum. Suçlamaları kabul etmiyorum" dedi.Mahkeme heyeti Y.Ö.'nün tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı 13 Mayıs'a erteledi.

SleepleSsS

Yorumbaz
minnak çocukların özel bölgelerine dokunmayacaksın. Cinsel bir dürtün olsun olmasın dokunma, bir de öğretmen olacak

CaT

🎈
Board Admin
Bir yerde duymustum, cocuklara bunu kücüklükten ögreteceksin, vücudu kendine özel giyinirken soyunurken bile aman daha kücük aman bu teyzesi aman bu amcasi dememek gerekmis.. hep ayri bi odada ona özel alan sunarak üstünü basini degistirmek gerekmis.. heleki ac göster amcana muhabbetine çıldırıyorum!

Üst Alt