Jfkfndkdk abi ben bu gece mevzumu aştım acayip ebelik yapar armosferi kinayeli şekilde bozardım emmmeee havam kaçtı uyuycam ellam jdkdnddk
Jfkfndkdk abi ben bu gece mevzumu aştım acayip ebelik yapar armosferi kinayeli şekilde bozardım emmmeee havam kaçtı uyuycam ellam jdkdnddk
Tırnakları açık karanlığın kedi kadını mı masumluk yapıyor ? Miyaaaav lan miyavv 😂aslinda daha baskalari vardida en masumundan olsun dedim.
Çok iştahlı miyavlamış 💦 2 dakikalığına hayat güzelleşti mi size deTırnakları açık karanlığın kedi kadını mı masumluk yapıyor ? Miyaaaav lan miyavv 😂
Yüzük gelmedi mi senin aklına daİlk aklıma gelen şeyi mi kastetmiş?
Benim de hep ilk aklıma gelen şeyler ayıplı şeyler oluyor, ben kötü niyetli biri miyim acep?![]()
Iı şey aynen evet büzük ay yüzük geldi.Yüzük gelmedi mi senin aklına da
Tapuları sattırır mı? Evi damı köyü barkı yaktırır mı? Davaları inekleri sattırır mı?şeyime güveniyorum demiş ,haklı bu agırlığın diz çöktüremeyeceği kimse yok
Anlıyorsun yüzükten.Iı şey aynen evet büzük ay yüzük geldi.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.