Bant işini bilmem de çok sağlam makyaj var. Bizim köydeki evin sıva malzemesin çalıp ablaya sıvamışlar..Bantlamış galiba
Daha erken konuları da hortlatırsınYuhhhh 2023 ün konusu hortlatılmış..
Ciprom ya dikiş olabilir öyle meme hiç görmedimBant işini bilmem de çok sağlam makyaj var. Bizim köydeki evin sıva malzemesin çalıp ablaya sıvamışlar..
bantır o yaa göz var nizam var böyle estetik olmaz. bant üzerine makyaj giydirmesidir.Ciprom ya dikiş olabilir öyle meme hiç görmedim
Çok saçma estetik yaptıranlar varbantır o yaa göz var nizam var böyle estetik olmaz. bant üzerine makyaj giydirmesidir.
Memenin arası nerde görebildin mi @Fluffy 😂Bantlamış galiba
Yabisik ikizlerMemenin arası nerde görebildin mi @Fluffy 😂
Halk arasında yapışık ikiz böyle oluyormuş demek öğrendik 😂Yabisik ikizler
Ben dokanmam bunlara elimizde kalir falan hilee bu hilee kesin hileeHalk arasında yapışık ikiz böyle oluyormuş demek öğrendik 😂
Ne yapmışsa anlamadım ben onu şekerim estetik mi makyaj mıMemenin arası nerde görebildin mi @Fluffy 😂
Sanki birşey giyip üstünü makyajlama yapmış gibi geldi bana.Ne yapmışsa anlamadım ben onu şekerim estetik mi makyaj mı
Sakin evde denemeyin arkadaslar....Sanki birşey giyip üstünü makyajlama yapmış gibi geldi bana.
Tamam hocammmmSakin evde denemeyin arkadaslar....
Hayır ben denicemSakin evde denemeyin arkadaslar....
Tamam sen dene at bakalim.Hayır ben denicem
Öyle tek meme oluyorTamam sen dene at bakalim.
Bizde forumcak, 4 meme arasinda 7 farki bulalim 😁😁
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.