Sade

Chen

🎈
Forum Sorumlusu
Merhaba Sade YENGE evliliginiz için mutlu oldum Nahif bir kadinsin ama itiraf etmeliyim ki seni henüz tanimiyorken dedim eyvah şimdi biz @Xasthur tabladigimizda hayatı burnumuzdan getirmez inşallah :opmek4: Neyse ki öyle şeyler olmadı da derin bı nefes aldık . Çok mutlu olun ikinizi de burada görmek sanalin yozlasmadigina dair Ümit verici oluyor

Kürt Kedisi

Bronz Üye
Sade ne zamandır burda konusu yok muymuş ne kadar ayıp neden xasturu daralmadi hiç acaba sözlük konumu aç diye yada kendi akıl etmeliydi evet haha neyse sade' de gelelim biz dd

Diğer forumda ilk dönem gayet iyi güzel gidiyordu her şey sonra ne oldu bilmiyorum ama bi gerildik kendisiyle dd
Öyle saç başa kavga değil ha tamamen histeri:) olsun karakterini seviyorum xasturla ikisine mutluluklar diliyorum

ZeL

Altın Üye
Sade çok eski tanıyorum, o zaman da aynıydı şimdide,çok mutlu olsun Gökhan’la kötülerden korusun Allah onları. Bol nazar boncuğu bırakayım şuraya🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Run

Bronz Üye
Benim sisterim olur kendisi, forumda etkileşimde bulunmayı en sevdiğim kişi. Bazen çok komik buluyorum, olayları konuşurken şak diye heyecanlı araya girişleri müthiş :)
Uyumlu, pozitif, yemek yapmayı sevmez, kahve içmeye bayılır, sesli ve kendi halinde. Yüzün hep gülsün sisterim, hayatı pozitif yaşamaya devam. İyilik, güzellikler seni bulsun.

idyllic

Bronz Üye
çok hanım hanımcık birisi tanımıyorum ama duruşu çok güzel 🧡
enişte ile bi ömür mutluluklar 🙏

canımöyleistedi

Bronz Üye
Tatlı biri, güzel kalpli. Mutlu olsun hep 🫶🏼
Evlenince burç işlerine ara verdi… kfjfjfj

Üst Alt