Militan
Aşk_Militanı
Saçma mı bilmem ama unutmadığım nicklerden.
Aşk_Militanı
Güzel bence 🤣🤣🤣Militan
Aşk_Militanı
Hemde ne güzeldi.... : )Güzel bence 🤣🤣🤣
Oda iyiymiş.Aaa benim bi arkadaşım vardı nicki
Kurgucubiri idi :)
Şimdi okey sitesi açtı pisadam.pumpkin: ben ne alaka
gelirkenekmekal hatunmuş yaa ben onu erkek sanıyordum kemal abi diye okuyordum
----
benim için en akılda kalan nick deyince aklıma gelen pisadamdır yaatam bir pislik olduğundan da kaynaklı olabilir ghgdhfk
şaka şaka burak beynime vurur, pisadam canımızdırforum tarihinin kazandırdığı en sevdiğim insanlardan minim minim adminimlerinden biridir
bu kadar reklamdan sonra onurumla banımı da alır giderim ghdgjhjfkl
Şimdi okey sitesi açtı pisadam.
Esekherif vardı bir de ama şeker bir nick bence :)
En saçma nick "karizma" bence :)
Aaa nickin ne orada ?))evet arada takılıyorum oynuyorum ama eksiklerini söleyince kızıyor burak svsbsbs o yüzden çok takılmıyorum forum da çok durgun 🚬 vay be nereden nereye…..
Nun benim :)keroLayn
klasik ya benim 🚬
Nun benim :)
Aaa onun olduğu sunucuda uzun süre bulundum benKeşke gelse buraya Ahmet..
Evet, o da çok güzel yayın yapardı uzun zamandır görünmüyor nerde olduğunu biliyor musun ?Aaa onun olduğu sunucuda uzun süre bulundum ben
Evet ben orayı bıraktım ama o müdavimEvet, o da çok güzel yayın yapardı uzun zamandır görünmüyor nerde olduğunu biliyor musun ?
Bana özelden yazar mısın neresi olduğunu 🙂Evet ben orayı bıraktım ama o müdavim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.