önemli olan yazılışı amada, davay. Rusça bitti bende
önemli olan yazılışı ama![]()
doğru sanırım daha bi derse gittim bendoğru seslendirdiğime bile emin değilim aşidliaş
bu hafta yoktu. cumt pazar pzt salı 4 gün üst üste olcak .s.s sayılara geçmiştik en son ama ben alfabeyi bile unutmuş olabilirim sanırımmNasıl gidiyor Rusça hangi kelimeleri öğrendin @keroLayn
Sen yaparsın ben inanıyorum Bi kere baksan hatırlarsın tekrarbu hafta yoktu. cumt pazar pzt salı 4 gün üst üste olcak .s.s sayılara geçmiştik en son ama ben alfabeyi bile unutmuş olabilirim sanırımm![]()
Umudum bu yönde, bu aralar hiçbir şeye odaklanamıyor olmam dışında problem yok tabiSen yaparsın ben inanıyorum Bi kere baksan hatırlarsın tekrar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.