Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben 14 yaşımda sago fan sitesi ceza fan sitesi lirik yazarak başladım yazabildiğimi bilmiyordum akışkan bol kafiyeli bir cümle yazabilirim.. Ama günümüz şarkı sözleri öyle yazılmıyor günümüz'de müzik beat dinleniyor ona göre uyduruluyor bu'da beate göre yazma deniliyor.. Hoş güzel de oluyor ama sanatçıya şu soruluyor bu sözleri nasıl yazdınız? Diyor ki ; geçen ay şu aklıma geldi onu yazdım sonra bir yerdeydim bir olay yaşadım ona istinaden devamını yazdım.. Aslında yalan öyle değil stüdyo da anlık yazılıyor müziğe göre bu duygu yüklü yazılmıyor o an ne duygu çıkıyorsa onu sahipleniyorlar.. Benim ki' ve benim akran tarafım lirikleri düz metin olarak yazar sonra onu ritime uydurur zor ama o' şimdi yapay zeka var diye beste işi kolaylaştı sadece... Söz konusunda sago derim örnek olarak
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.