Randevu Gecesi – 1950’ler

Piraye

Bronz Üye
@Lavinia @Albatros bundan çok güzel forum oyunu olur rastgele bir fotoğraf ve senaryodan hikaye yazar herkes ama başlık ne olsa diye düşünüyorum bulamadım :(

Lavinia

Platin Üye
Sonra kız büyü ritüelleri yapmaya başlamış. Geri döndürme, dilini enseden çıkarma, gözleri kafatasını arkasından bakıtma gibi masum dileklerini gerçekleştirmek artık zorlaştığında hocaya gitmiş. Hoca da durur mu yapıştırmış cevabı salak kızım göl maya tutar mı demiş. Bu arada kız bütün kazancını hocaya aktarırken, erkek karısı ve çocuğu ile yurtdışına çıkmış beachlerden beachlere akmış. Çapkın bakışları ile gavur kızları tavlamaya çalışmış

O sırada kızın gözü açılmış zengin koca bulup evlenmiş aynı beachte karşılaşmışlar kız buna locadan el sallamış karısı görmüş gelmiş sen hayırdır demiş oda demiş böyleyken böyle..karısı adama bi tokat atmış Allah belanı versin senden boşanıyorum demiş bütün beache rezil olmuş gavur kızlarda yüzüne tükürmüş. sonuc olarak iki kadın da yar olmamış mal gibi kalmış öyle Jdjfjfjvkb

Albatros

Bronz Üye
O sırada kızın gözü açılmış zengin koca bulup evlenmiş aynı beachte karşılaşmışlar kız buna locadan el sallamış karısı görmüş gelmiş sen hayırdır demiş oda demiş böyleyken böyle..karısı adama bi tokat atmış Allah belanı versin senden boşanıyorum demiş bütün beache rezil olmuş gavur kızlarda yüzüne tükürmüş. sonuc olarak iki kadın da yar olmamış mal gibi kalmış öyle Jdjfjfjvkb
Bizimki durmamış tabi hızını alamadı. Gece bara inmiş üzgün takılırken yanına yiyici hatunlar yaklaşmış. Adam işinin ehli vay şöyle oldu böyle bizim hatuna basıldık kadınlar beni paylaşamıyor demiş neyse o gece ablamız abimizi teselli ettikten sonra soluğu mahkemede almış nafaka mı verir kafayı dinlerim demiş. Vermiş nafakayı dırdır yok bişi yok ver elini Maldivler

Süreyya

Spákona
Süper Mod
Put your head on my shoulderrrr

Lavinia

Platin Üye
Bizimki durmamış tabi hızını alamadı. Gece bara inmiş üzgün takılırken yanına yiyici hatunlar yaklaşmış. Adam işinin ehli vay şöyle oldu böyle bizim hatuna basıldık kadınlar beni paylaşamıyor demiş neyse o gece ablamız abimizi teselli ettikten sonra soluğu mahkemede almış nafaka mı verir kafayı dinlerim demiş. Vermiş nafakayı dırdır yok bişi yok ver elini Maldivler

verdiğin 3 kuruş nafakayı da al cehennem ol demiş kadın kurtulduğu için dua etmiş. Amerikan Türkçesi müthiş tabi o zamanlar hdhfjf😂 ne kadar romantik başlamıştım nasıl kaosa sürükledin @Albatros ah 😅

Albatros

Bronz Üye
verdiğin 3 kuruş nafakayı da al cehennem ol demiş kadın kurtulduğu için dua etmiş. Amerikan Türkçesi müthiş tabi o zamanlar hdhfjf😂 ne kadar romantik başlamıştım nasıl kaosa sürükledin @Albatros ah 😅
Adamın derdi zaten kadından kurtulmakmış. Gezmiş tozmuş eğlence cümbüş derken karısını özlemiş. Bu hayat çok sade eve gelince ayaklarını oraya basma diyen yok emirler yağdıran yok ulan bu özgürlük üstüme hiç uymadı demiş. Paralar da suyunu çekiyor yavaştan Eski karıma dönsem almaz gidip başkasıyla evlenip ağzımı tutup gözümü bağlayım kulaklarımı da tıkayım ne derse emrin olur karıcım diyim oturuyum demiş

Sonra birden rüyadan uyanmış. Meğerse bizimki alkolü fazla kaçırmış hala ilk karısı yanında uyuyor ama kızlar mızlar yok bir yandan sevinirken diğer yandan üzülmüş

Üst Alt