Öyle, kaliteli çikolata veren evleri takip edip onları 2-3 kere dolaşıyorduk... Her gelene 1 lira veren bi aile vardı ki o zaman 1 liraya 4 tane çikolata alabildiğin dönemler paso oraya gidiyorduk. Duygular şelale.bugün düşündüm..... çocukken bi bayramlık aldırma ve o bayramda onları giyme merakı ve heycanı vardı..... eşofmanla geziyorum tüm gündür, namaza da öyle gittim..... umrumda bile olmadı bayram falan..... büyüyünce insanın içinden pek çok şey gibi bu da eksiliyormuş demek ki....
toplanan şekerler kalitesine göre sıralanır ve o sıraya göre en kalitesizinden en kalitesine göre yenirdi....... : ((((Öyle, kaliteli çikolata veren evleri takip edip onları 2-3 kere dolaşıyorduk... Her gelene 1 lira veren bi aile vardı ki o zaman 1 liraya 4 tane çikolata alabildiğin dönemler paso oraya gidiyorduk. Duygular şelale.
Öyle, kaliteli çikolata veren evleri takip edip onları 2-3 kere dolaşıyorduk... Her gelene 1 lira veren bi aile vardı ki o zaman 1 liraya 4 tane çikolata alabildiğin dönemler paso oraya gidiyorduk. Duygular şelale.
hiç mi şaşırmadın?Şaşırdık mı![]()
Ihıh, hiçhiç mi şaşırmadın?
ben de hiç şaşırmadım bayramda buralarda olmamana, para isterim diye gelmedin değil mi? 50 euro için kaç takla attın be.....Ihıh, hiç
ben de hiç şaşırmadım bayramda buralarda olmamana, para isterim diye gelmedin değil mi? 50 euro için kaç takla attın be.....
bir şey diyeceğim ama ulu orta olmaz :/Gel de elini öpeyim dedin de ben mi gelmedim .. üzüyorsun beni
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.