O zaman cherry e de mezeler dusuyor.
o zaman bende toplanioruz : )
bardagini alan gelsin : )
O zaman cherry e de mezeler dusuyor.
Frenk bardaklar senden ...o zaman bende toplanioruz : )
bardagini alan gelsin : )
Hangi sehre gidiyoz benim kafa guzel oldu da.uçak korkum var benim arabayla gidelim mi @simbat ?
Hangi sehre gidiyoz benim kafa guzel oldu da.
Alman mi ya mi.... Wuuuu ... Avrupa kit asindaki olan mi.almanya
Alman mi ya mi.... Wuuuu ... Avrupa kit asindaki olan mi.
Vera bana uzun uzun bakabilirsin zira gyzele bakmak sev aptir.. :)Herkes guzelleşmiş.
Heee guneyse yakin sayilir frenk yola cikti galiba sesi solugu kesildiGüney taraflarinda : )
Tamam Bakıyorum siratta lazım olacakmis. Dolduralım cepleri @simbatVera bana uzun uzun bakabilirsin zira gyzele bakmak sev aptir.. :)
Uflemek diyince imam nikahli esine ufleyen cavus geldi aklima hic duydun mu.şöför arıyorum üfletirlerse ehliyet gider
Yok esi dediginiz imanin uzman esi cavus sadece nikahli olan cavus karistirmayasunyooo neden üflemiş imam uzman çavuşun eşine ?
Bu uzman es emaaaaaaan imamin nikahi bosver yaaaa..eeeeee anlat merak ettim
Cok uzakmis yaa nesil uzuldum var ya.en iyisi biz mehyaneden meze alalım o kadar ol araba sürülmez
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.