@SleepleSsS koos bunlar ne diyoo
Kdpskfokrğelg içime güldüm metrodayım deli sanacaklar pdpfkdpkrg @canan1453 🤣🤣🤣🤣Raki icen erkek de canan o zaman 🤔
Aklıma @canan1453 ün gelmesi?Raki icen erkek de canan o zaman 🤔
Senin de mi aklına o geldi ya bu postu görmemişim arka sayfada kalmiş jfjfKdpskfokrğelg içime güldüm metrodayım deli sanacaklar pdpfkdpkrg @canan1453 🤣🤣🤣🤣
Kız gel çay çekirdek çitleyek dedikten sonraSenin de mi aklına o geldi ya bu postu görmemişim arka sayfada kalmiş jfjf
Uzunca açiklama yazmış nicke ben de öyle farkettim nfnxKız gel çay çekirdek çitleyek dedikten sonra
Rakıya etiketledim adamı 🤣🤣🤣
Kız değilmiş ya
Beni sevdiğim bir arkadaşım sağolsun uyardıda yoksaa ohoo profile bakmazdım.Uzunca açiklama yazmış nicke ben de öyle farkettim nfnx
Rakı içen kadının tatlılığı da der bazen 🤣 denk geldiniz mi nihayet?"Ve, rakı içen kadının elleri güzeldir"
dedi Ahmet beycim şuan :))
Kız gel çay çekirdek çitleyek dedikten sonra
Rakıya etiketledim adamı 🤣🤣🤣
Kız değilmiş ya
Bana kankanı söyle sana kim olduğunu söyleyeyim 🤣🤣🤣🤣🤣 cansın ya 🤣🤣🤣Degilmiymiṣ?? Doğru canan ismim degil soy ismim yaziyordu bi yerde ama ben yinede kadin saniyordum 🥲
Evet şuan onu konuşuyoruz :)Rakı içen kadının tatlılığı da der bazen 🤣 denk geldiniz mi nihayet?
Şimdi beni tanımaz, ordaki nickim BiLaLL diEvet şuan onu konuşuyoruz :)
Bana kankanı söyle sana kim olduğunu söyleyeyim 🤣🤣🤣🤣🤣 cansın ya 🤣🤣🤣
Peki ya cigerler ne durumda sevgili @Serçe 🤔"Ve, rakı içen kadının elleri güzeldir"
dedi Ahmet beycim şuan :))
Geliyor üye oluyor kendisi cevaplayacakmış 🙂Peki ya cigerler ne durumda sevgili @Serçe 🤔
Röntgen çektirip gelsin aydınlanalım 🤗Geliyor üye oluyor kendisi cevaplayacakmış 🙂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.