Açıtmıyoruz demo @Chen 😋Beni korkutuyorsun
![]()
Açıtmıyoruz demo @Chen 😋Beni korkutuyorsun
![]()
Seviyeli odalarımiz var orda agirlariz 😁Ay ben gelmem Nuri alçolarla dolu bir yerde ne işim var.
Yaaaa sen nasıl bir yere çağırıyorsun beniiii gelmem korkarım seviyesiz odalara düşmek istemiyorum : DSeviyeli odalarımiz var orda agirlariz 😁
Bence merak duygusu ağır basacak 🤣🤣Yaaaa sen nasıl bir yere çağırıyorsun beniiii gelmem korkarım seviyesiz odalara düşmek istemiyorum : D
Yok gelmeyim etmiyorum merak korktu gözümGel ben seni korurum 😋
Az önce kuzgundan filan bahsediyordun 🤣Ben narin bir Serçeyim hemen üzülür kırılırım..
Abi çekene kadar başıma ne gelecek biliyor muyuz? SsjsjsSeviyeliye çekerim seni bişeycik ommmass 😁
Seneye bekliyorum o zaman 😂🤣Ayetel kursiyi ezberleyim gelirim Ssjsjsj
Ben buldum sana ekran attım 😋Silmişim mesajları bakamadım :))
@HolySpectre bey buraya bir radyo yapacaktı ne oldu acaba?Aslında yayın yapabileceğim cm platformunda bir yer varsa radyovari bir program yapabilirim. Podcast+ müzik tadında
İyi yayınlar kulağim sende
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.