S
Serçe

Ben İrc yi biliyorum Sjssj merak etme sen kimse bişey yapamaz Serçe görünüm lü atmacayız şükür :dOda mIRC deki kanallar gibi burda oda diyorlar
Ben İrc yi biliyorum Sjssj merak etme sen kimse bişey yapamaz Serçe görünüm lü atmacayız şükür :dOda mIRC deki kanallar gibi burda oda diyorlar
Ay orası Discord falan sa gelmem kurtlar vadisinde ne işim var SjssjsjBen baştan uyarayım da burası irc gibi değil şok geçirme sonra 🤣
Tam @ivan divandelen lik mekanAy orası Discord falan sa gelmem kurtlar vadisinde ne işim var Sjssjsj
Pangi sitelerinden biri 😋Ay orası Discord falan sa gelmem kurtlar vadisinde ne işim var Sjssjsj
Pangi sitesi ne demekPangi sitelerinden biri 😋
O tarz siteleri kuran sistemPangi sitesi ne demek
Bak yaaa bu olaydan önce görmüştün sen orayı uyussBir gün yayınına davet etti böyle radyo linki atmiş neyse dinledim
Sonra yine link atmiş
Ben de radyo linki diye birden tıkladım
Gerçeklerle yüzleştim @Serçe hanım
Bak yaaa bu olaydan önce görmüştün sen orayı uyuss
Hayır ya eski yerden bahsetmiyorum buraya da bir kaç gün önce gelmiştin yine bir yayinda o yüzden site linki attım zatenYoo çok eskiden davet ettiğin her orası değildi burası çok daha başka bir yer
Mesajlara gidip bakıcam Bi dur yaHayır ya eski yerden bahsetmiyorum buraya da bir kaç gün önce gelmiştin yine bir yayinda o yüzden site linki attım zaten
Holyy banla beni 🤣Reklam kokusu alıyorum
![]()
Eğlenceli bir yerse beni de çağırınHolyy banla beni 🤣
Eglence anlayışına bağlı 🤣Eğlenceli bir yerse beni de çağırın
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.