Tamam yazarim@Lastearth buraya yayindayim yaz sen yayin alinca en iyisi![]()
Tamam yazarim@Lastearth buraya yayindayim yaz sen yayin alinca en iyisi![]()
Artık eminsin gençYayın aslinda 2 saat kadar oldu ama buraya link atma konusunda emin olmadim
Ricalar ben teşekkür ederim kulaklarınızı tirmaladim biraz (: acemiyim dahaTeşk ederim ben begendim uçtuk seninle.
Şımarma ama ben kısacık zamanda çok eğlendim çok tatlı sesinde. Şımarma ama SjsjsjRicalar ben teşekkür ederim kulaklarınızı tirmaladim biraz (: acemiyim daha
Ben simarmak hicc yani ne alakasi var 😋😂Şımarma ama ben kısacık zamanda çok eğlendim çok tatlı sesinde. Şımarma ama Sjsjsj
Teşk ederim ben begendim uçtuk seninle.
Ne kıskanıyonn kubooo 😋ah yaaösfksjdlfjf
kiskanmiyom da o yaziya degisik bi cevap verirdim ksjfkj ama tamamen benim fesatligimNe kıskanıyonn kubooo 😋
Bitti kuzum belki 10 dakika sürmedi 2 saat almış ama kararsız kalmış acaba foruma yazsam mı diye.Bu şarkıyı sen mi çaliyorsun bitti mi @Lastearth
Sanki tahmin ediyorum pislükkkk 😁kiskanmiyom da o yaziya degisik bi cevap verirdim ksjfkj ama tamamen benim fesatligim![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.