rabbim korumuş

Bel far niente

İyiler ilk görüşte tanınmaz.
Altın Üye
her dönemin bir modası, bir belası vardır ya onlardan bahsediyorum iyi ki kurtulmuşuz dediğimiz şeyler...

bi aralar şey vardı garip zil sesleri, mesaj sesleri....... telefona "mesaj geldi gurbannnnnn" mesaj sesi yapanlar, "telefon çalıyorrr lannnnnnn açsana telefonu" diye bağıran zil sesleri.................... böyle bir dönem vardı iyi ki kurtulduk onlardan aq ya.

S

Serçe

Recep ivedik replikleri bıktırmıştı artık herkes bir ayı gibi geliyordu gözüme. Kusulası

Bel far niente

Altın Üye
birde converse ayakkabı modası vardı, herkes ayağında bez ile gezer yağmur yağmaya başlayınca herkes bi tarafa kaçışırdı. bende bu akıma küçük yaşta kurban gidip babama bir tane aldırmış sonra da pişman olmuş ama babama söyleyememiştim..............

CaT

🎈
Board Admin
S

Serçe

Kızların saçlarının alt ense tarafını kazıtması aşırı özenti geliyordu ve aptalca buluyordum.

Bel far niente

Altın Üye
birde arabesk rap dönemi vardı akjdlasjlkda bunlara biz çok gülüyorduk gerçi bu arada video aşırı küfür içerir...

S

Serçe

Tanıdık kızlar caldion seti alıyordu koku güzel ama pazardan çıkmış gibi hepsinin alması bıktırmıştı

CaT

🎈
Board Admin
Tanıdık kızlar caldion seti alıyordu koku güzel ama pazardan çıkmış gibi hepsinin alması bıktırmıştı

Caldion dan önce, kahve çekirdeğine benzeyen parfüm şişesi vardi onu hatirlayan varmi acaba ?

Xasthur

Yönetici
hala var mk

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Kuş diliyle anlaşma furyası vardı

Türkçe sözcüklerin başina sonuna bazi harfler getirilip sözde başka bir dil olan Kuş dili ile konuşulurdu

Hiç öğrenemedim..

S

Serçe

Kızların yabancı şarkı ezberleme özentisi sabah akşam sevmedikleri şarkıları dinlemeleri ve topluma ben yabancı şarkı biliyorum çeeeek

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Genç hanımlarımız bir ara saçinin önünden 4 parmak genişliğinde bir tutam alip kafasına iyice yapiştirmak suretiyle şekil verirdi

Yine genç erkeklerimiz de saçinin önünden bir miktarı kafasına özenle yapiştirir ve geriye kalan arka kısmını diken diken kaldirirdi dinozor gibi horoz totosu model diyorlardı sanırım

Şu gariplikler heep modaydı

Gerçi bu apachi style hala devam ediyor mu bilmiyorum ama neyse ki benim gözüm görmüyor

• Haha
Tepkiler: CaT
Üst Alt