eline su dökemeyiz bence ama yine de sen bilirsin tabiiiİlgi olarak doğmuş hatun Sjssjsj
Alternatif bir evrende tam dünya yok olmanın eşiğine gelmiştir. Derken bir kahraman çıkıp dunyayi yok edicek olan ultron lazeri silahını imha etme gorevini ustlenmis.
Tum hazirliklar yapilmis. Butun ulkeler ile diplomasi halinde arabulucu ve ivedi bir bicimde zirve toplanti hazirlanmis.
Insanlar siginaklara yerlestirilmis, halk panige kapilmamasi icin firtina uyarisi verilmis.
Kotulugun kol gezdigi evren de ve dunyalari yok ederek yasamini surduren gizemli guclerin hazirladigi dunyayi yok edicek lazer silahini imha etme gunu gelmis catmis.
Kahraman silahin bulundugu bolgeye gelmis, insanlar henuz tahliye edilirken artci bir sarsinti olmus. Silah beklenenden daha kisa bir surede aktif olmus. Kahraman hemen silahin oldugu bolgeye gitmis, bir cesit bubi tuzaklarini alt etmis ve kotu adamlarin biraktigi azili suclu olan parali askerler ile savasip yara bere bir sekil de silahi yok edecegi bolgeye gelmis. Fakat silah iki zamanli ve fiilen bir erkek bir disi tarafindan imha edilebilirmis.
Ne yapicaz ne edicez derken kader aglarini ormus ve kahraman icin yardimci arayan birileri pumpkine rastlamis. Durumu anlatmislar ve pumpkin yardim etmeyi kabul etmis.
Ilgili bolgeye gelip yarali kahramanin bulundugu platformun karsisina gececegi anda kahraman pumpkine "basarabilirmisin" diye sormus. Pumpkin ise dunyanin akibetini belirleyecek o repligi umarsizca dudaklarindan dusurmus.
"küstüm"
özledin mi gerçektenBen de
yok yalan söylüyor inanmaözledin mi gerçekten![]()
Özledim tabii, bir de soruyorsun.özledin mi gerçekten![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.