Kesin yeni gelin sayfaları şlkşlkşlkşlkYaa epey önceydi o zamanlar Facebook kullanıyordum bazı gruplara üye olmuştum kadınlar böyle gizli bilgileri paylaşiyordu
Kesin yeni gelin sayfaları şlkşlkşlkşlkYaa epey önceydi o zamanlar Facebook kullanıyordum bazı gruplara üye olmuştum kadınlar böyle gizli bilgileri paylaşiyordu
Hiç duymadım onu ben iyi ki de duymamışım. Bu insanlar kafayı sıyırmış resmen.Ben bir ara çok sık duymaya başlamiştim kan olayını hiç kimsede bir şey yiyesim gelmiyordu neyse ki atlattım yeniden takıntı yapmam umarım
O olmaz yapısını bozar çikolatanın ama yapan var mıdir bilmiyorum Nutella filan olabilir bak ekmeğe sürünce belli olmazCikolata hakkindada deyimler varsa, iğreneyimde yemeyeyim @Chen
teknik bilgin de var maşallahO olmaz yapısını bozar çikolatanın ama yapan var mıdir bilmiyorum Nutella filan olabilir bak ekmeğe sürünce belli olmaz
Ayyy yazarken içim Bi tuhaf oldu
Bir de kadın bir leğene çişini yapıcak sonra o leğene kocasının bir kıyafetini daldirip fazla sıkmadan kapının diş eşiğine bir sebep için (sebepler neydi unuttum şimdi) iç eşiğine koyarsa başka sebep içinHiç duymadım onu ben iyi ki de duymamışım. Bu insanlar kafayı sıyırmış resmen.
Bir de kadın bir leğene çişini yapıcak sonra o leğene kocasının bir kıyafetini daldirip fazla sıkmadan kapının diş eşiğine bir sebep için (sebepler neydi unuttum şimdi) iç eşiğine koyarsa başka sebep için
Bu konulan çişli kıyafeti kocası görmeden üstünden atılması lazım gibi bir şeydi
Hatta bir de bebeğe nazar değmesin diye bebeğin ilk yaptiği kirli bezi kapı eşiğini paspasın altina koyun yazmişlardi
Ben de slk misiniz o kocaman bklu bez evde kokar biri üstüne basarsa heryer bk olur dedim diye gruptan atmişlardi fjdkx
Ay bir de bunlara inanıp hala yapanlar çok var. :dBir de kadın bir leğene çişini yapıcak sonra o leğene kocasının bir kıyafetini daldirip fazla sıkmadan kapının diş eşiğine bir sebep için (sebepler neydi unuttum şimdi) iç eşiğine koyarsa başka sebep için
Bu konulan çişli kıyafeti kocası görmeden üstünden atılması lazım gibi bir şeydi
Hatta bir de bebeğe nazar değmesin diye bebeğin ilk yaptiği kirli bezi kapı eşiğini paspasın altina koyun yazmişlardi
Ben de slk misiniz o kocaman bklu bez evde kokar biri üstüne basarsa heryer bk olur dedim diye gruptan atmişlardi fjdkx
koca salak mı da görmeyecekBir de kadın bir leğene çişini yapıcak sonra o leğene kocasının bir kıyafetini daldirip fazla sıkmadan kapının diş eşiğine bir sebep için (sebepler neydi unuttum şimdi) iç eşiğine koyarsa başka sebep için
Çok inandırıcı anlatıyorlar çünkü eltisinin kuzenin bilmem kimi yapmiş da gerçekten olmuş bu bilgi herkese verilmezmiş filanAy bir de bunlara inanıp hala yapanlar çok var. :d
Salakmış demek kikoca salak mı da görmeyecek
O kadar çişi sen de içsen salak olursun bencekoca salak mı da görmeyecek
Bir ara öyle şeylerde vardı kala kaldı mı pek bilmiyorum.Çok inandırıcı anlatıyorlar çünkü eltisinin kuzenin bilmem kimi yapmiş da gerçekten olmuş bu bilgi herkese verilmezmiş filan
Bu mesajı 10 kişiye yollamazsan Allah belanı verecek gibi bilgilerdi
uzunca bir süre çay içemem ramazanda yapmasaydın bariO kadar çişi sen de içsen salak olursun bence
Arada hortluyor yineBir ara öyle şeylerde vardı kala kaldı mı pek bilmiyorum.
Evde kendin demle mis gibiuzunca bir süre çay içemem ramazanda yapmasaydın bari
Daha çok face de oluyor ama 😅Arada hortluyor yine
öyle olacak termosla getireceğim ofiseEvde kendin demle mis gibi
Onlar hep eskidendi diyeceğim seni teselli etmek için ama görüyoruz ki hala gizli gizli yapan var...öyle olacak termosla getireceğim ofise
manitimin olmamasına bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdiOnlar hep eskidendi diyeceğim seni teselli etmek için ama görüyoruz ki hala gizli gizli yapan var...
Aman ne olacak 2 damla şeyden ya
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.