evettttt addjdks bunlar teknede evlilik teklifi yapmış bi de..... vay be.....
Ayy aile büyükleri mi şunlar ya 😳evettttt addjdks bunlar teknede evlilik teklifi yapmış bi de..... vay be.....
Yuh değil ya regl kanı koyduğunu söyleyenler de olmuştuAma yuh yani
yahu bu kadar uğraşıncaya kadar 2 güzel laf etse adamı bağlar zaten. erkekler salaktır.Yuh değil ya regl kanı koyduğunu söyleyenler de olmuştu
Acil taktik plsyahu bu kadar uğraşıncaya kadar 2 güzel laf etse adamı bağlar zaten. erkekler salaktır.
bilale anlatır gibi anlat her türlü tavlarsın. 2 işve cilve naz 2 3 bebeğim aşkım cnm hop oltada erkekAcil taktik pls
Yanii laf anlatmak daha zor geldibilale anlatır gibi anlat her türlü tavlarsın. 2 işve cilve naz 2 3 bebeğim aşkım cnm hop oltada erkek
şlkşlkşlkşlk
bu çaya işemenin ölçüsü filan var mı acabaYanii laf anlatmak daha zor geldi
Henüz denemedim ama neden demliğe yapsin ki bardağa yapar bence kendi de içecek o demliktenbu çaya işemenin ölçüsü filan var mı acaba
mesela 1 demliğe 3 damla filan mı
Ben bir ara çok sık duymaya başlamiştim kan olayını hiç kimsede bir şey yiyesim gelmiyordu neyse ki atlattım yeniden takıntı yapmam umarımAy iğrenç 🤢
IyyyHenüz denemedim ama neden demliğe yapsin ki bardağa yapar bence kendi de içecek o demlikten
Nasıl bir çevren var seninBen bir ara çok sık duymaya başlamiştim kan olayını hiç kimsede bir şey yiyesim gelmiyordu neyse ki atlattım yeniden takıntı yapmam umarım
Onu anlatmayın lütfen çikolatadan soğumayayımCikolata hakkindada deyimler varsa, iğreneyimde yemeyeyim @Chen
Yaa epey önceydi o zamanlar Facebook kullanıyordum bazı gruplara üye olmuştum kadınlar böyle gizli bilgileri paylaşiyorduNasıl bir çevren var senin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.