Yabancın mıyız ufuk @Oggy sormasa söyleyeceğin yokVideosu bile vardı
Adam kel filan aman beyse iğrenç bir videoydu
Karına söylerim diyip zorla istismar ediyor filanDüşünsene @Oggy evleniyorsun kayınpederin mutfakta sıkıştırıyor 😳
Ailecek pikniğe gidelim diyor orda burda sıkıştırıyor sen de karın üzülmesin diye bişey diyemiyorsun.... 🥺
Napim videoyu sana mı atayımYabancın mıyız ufuk @Oggy sormasa söyleyeceğin yok
Acv ne güzel unutmuştum :/Asansör dayilar vs o tablo cikmiyor aklimdan :/
nasıl değil ya.... geçende tivitırda görmüştüm gay nişanı..... bildiğimiz hetero nişanı konsepti arkada mert kalp hasan tazında bi şey yazıyo.....Gay evlilik yasal değil
Ama bir müvekkilimin eşi cd idi
Bazen bilmemek daha çok mutluluk veriyor Benim annem babam böyle şeyler hiç bilmeden göçüp gidecekler dünyadanNapim videoyu sana mı atayım
Nişan vs yapabilir hatta düğün de yapabilirler ama yasal olarak evlenemezler hukuken evlilik olmaznasıl değil ya.... geçende tivitırda görmüştüm gay nişanı..... bildiğimiz hetero nişanı konsepti arkada mert kalp hasan tazında bi şey yazıyo.....
aaa nasıl medyaya da yansaıyan eşinin kıyafetlerini giyip evde foto çekinen o adamın davasını siz mi gördünüz......
İzlediğim videolar….Bazen bilmemek daha çok mutluluk veriyor Benim annem babam böyle şeyler hiç bilmeden göçüp gidecekler dünyadan
Bazı bilgilerin yükü de oluyor insana
hukuken evlilik akdinin gerçekleşmesi için taraflardan birinin cinsiyet mi değiştirmesi gerekiyor..... eğer öyleyse cinsiyet değiştirip hukuken evlenirler sonra cinsiyet değiştiren tekrar cinsiye değiştirip erkek olursa ne olacak..... hala evli olacaklar..... bugunu buldum hukuğunuzun.....Nişan vs yapabilir hatta düğün de yapabilirler ama yasal olarak evlenemezler hukuken evlilik olmaz
hayır
Aynen yaaahukuken evlilik akdinin gerçekleşmesi için taraflardan birinin cinsiyet mi değiştirmesi gerekiyor..... eğer öyleyse cinsiyet değiştirip hukuken evlenirler sonra cinsiyet değiştiren tekrar cinsiye değiştirip erkek olursa ne olacak..... hala evli olacaklar..... bugunu buldum hukuğunuzun.....
sana inansak bekar kalacağız sleples.......Nişan vs yapabilir hatta düğün de yapabilirler ama yasal olarak evlenemezler hukuken evlilik olmaz
hayır
sana inansak bekar kalacağız sleples.......
kimle yakalanmısBende yanlış hatırlamıyorsam bir dayı moda sahil dolaylarında kayaların arasında yakalanmıştı. Kamerayı görünce böyle nasıl derler gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kaldıydı amca..![]()
2020 yılında paylaşılmış o ilk ben de geçende gördüm..... twittera üye olmayın.....Bende yanlış hatırlamıyorsam bir dayı moda sahil dolaylarında kayaların arasında yakalanmıştı. Kamerayı görünce böyle nasıl derler gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kaldıydı amca..![]()
Amcanın biri moda sahilde kayalıkların içinde kendinden genç bir başka adama nasıl desem prostat muaynesi mi desem fıtık muaynesi mi desem işte öyle bir şey ler yapıyordu...kimle yakalanmıs
Cd neGay evlilik yasal değil
Ama bir müvekkilimin eşi cd idi
Cross Dresser Yani karşı cinsin kıyafetlerini giyen demek esasında ama Türkiye de kadın kılığına giren erkeklere deniyor...
nasıl değil ya.... geçende tivitırda görmüştüm gay nişanı..... bildiğimiz hetero nişanı konsepti arkada mert kalp hasan tazında bi şey yazıyo.....
aaa nasıl medyaya da yansaıyan eşinin kıyafetlerini giyip evde foto çekinen o adamın davasını siz mi gördünüz......
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.