Merhaba arkadaşlar ben Ps4 konsolu var online takılmak isteyen arkadaslar beni ekleyebilir
Psn id ver ekliyim: 15 senedir konsol da oyun oynuyorum twitch de falan da arada walktrough falan yaparım. Youtube da da tam çözüm videoları çekiyordum 5 6 sene evvel.Merhaba arkadaşlar ben Ps4 konsolu var online takılmak isteyen arkadaslar beni ekleyebilir
Psn id ver ekliyim: 15 senedir konsol da oyun oynuyorum twitch de falan da arada walktrough falan yaparım. Youtube da da tam çözüm videoları çekiyordum 5 6 sene evvel.
Ama ben RPG oyuncusuyum DARK SOULS,SEKİRO,NİOH vb...13 cuma Jason oyunu varmı sende nickim AnTi_TeSKiLaT ejlersin
AnTi_TeSKiLaTeeee psn ismin ?
Ww2 tekken 7 13 cuma gta5 mortal kombat 11 dahada varHangi oyunlar var
Mortal kombat 11 unutma oynacagızPsn id ver ekliyim: 15 senedir konsol da oyun oynuyorum twitch de falan da arada walktrough falan yaparım. Youtube da da tam çözüm videoları çekiyordum 5 6 sene evvel.
Ama ben RPG oyuncusuyum DARK SOULS,SEKİRO,NİOH vb....
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.