Füüü füü füü. 😉😁![]()
Üfle mumları kutlu olsun yeni yaşın
![]()
Cherry, teşekkür ederim. Mühim olan da bu işte! Diyalog güzeldir, belki tanımak için vesile olur.iyi dogmussun , seni tanimasamda : )
Fluffy'cim,@Promete nasıl Kova ama @Lastearth de kova hiç promete gibi değil
Kimlikte bu. Gerçeği 8.12.1979😉Adam kova burcu la ne alaka
Yanlış girmiştir o siteye
Eee yani sistem de eleştirilmeyecek gibi değil. 😀Pro daha kova gibi hep bi sistem eleştirisi arayışı devrim yapacak edası var
Yükselen farkları olur böyle şeyler
Burç karakter verir yükselen insanlarla ilişkiyi belirler. Bu yüzden sana farklı gelir
Eee yani sistem de eleştirilmeyecek gibi değil. 😀Pro daha kova gibi hep bi sistem eleştirisi arayışı devrim yapacak edası var
Yükselen farkları olur böyle şeyler
Burç karakter verir yükselen insanlarla ilişkiyi belirler. Bu yüzden sana farklı gelir
Şöyle düzelteyim. VARLIĞIMI SENDE HİSSETTİĞİN İÇİN TEŞEKKÜR ederim.Cherry, teşekkür ederim. Mühim olan da bu işte! Diyalog güzeldir, belki tanımak için vesile olur.
Şöyle örnekleme yapabiliriz. Her sabah işe giderken yerleri süpüren temizlik işçisine kolay gelsin, günaydın derim. Ama tanımıuorum.
Varlığımı hissettiğin için teşekkür ederim.
Yay oldu @nunuKimlikte bu. Gerçeği 8.12.1979😉
Yine kova değilsin knkKimlikte bu. Gerçeği 8.12.1979😉
@nunu ben hiç kovayım demedim ki😂 bir de şu var. Ben ya bilgi vermem ya da doğru bilgi veririm. Kaotik bir durum var, çözümlemek lazım😁Yine kova değilsin knk
Herhal bizi şakaladın sen
Şu sitede ilk kez biri burcunu bana yanlış söyledi be 🤣🤣🤣
Sitedeki ayrı yanlıs kova burcu olman ayrı yanlış vay be
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.