Kokulu yasminler Eveeeet 🥰birde jasmin Pirinci var, ama ben onlarin kokusunu seviorum.
Kokulu yasminler Eveeeet 🥰birde jasmin Pirinci var, ama ben onlarin kokusunu seviorum.
Kaslı erkekler yapsın yiyinSen yap da yiyelim
İnşallahKaslı erkekler yapsın yiyin
Ben ne yapacam hıh.
Kaslı erkekler yapsın yiyin
Ben ne yapacam hıh.
Senin yaptığın her şey yenir:)Eskiden hep baldo yapardım. Yapış yapış olma riski çok
Biz yine de senin yaptığını yiyelimSenin yaptığın her şey yenir:)
Tabi neden olmasın :)Biz yine de senin yaptığını yiyelim
Annene söyle cevizli baklava severim hafta sonu istemeye gelirken getirirsiniz. Adını koyalım pilavınTabi neden olmasın :)
İki bayram arası olmaz bu işler diyolar amaAnnene söyle cevizli baklava severim hafta sonu istemeye gelirken getirirsiniz. Adını koyalım pilavın
Suan kilosu cok cikti, dolandiricilik resmen ben artik basmati aliyorum hem daha saglikli hem daha uzun tok tutuyor :)
Bozmasana işimi hain misin :d@Es1967 iyide sen simdi : ) bir elmayi soyamiorsun ; )
Kiz isterken köprüyü gecene kadar ayi ya dayi mi demeye calisiorsun bak simdi ya: )
Daha sevap olurİki bayram arası olmaz bu işler diyolar ama
Ben yasmin ve basmatiyi karistiriyorum sevgili Cherry.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.