Sokakta manitası kolundayken kabadayı sevdiceğiyle kafede hesap ödemeye gelince rakamlara kafa tutamayan bir " outis "Bir de itina ile hanimlara sevimsiz görünmek isteyen eril bireyler var.
Onlara ne diyorsunuz?
kadınlar seviyor...Bir de itina ile hanimlara sevimsiz görünmek isteyen eril bireyler var.
Onlara ne diyorsunuz?
Düsündürücü.Sokakta manitası kolundayken kabadayı sevdiceğiyle kafede hesap ödemeye gelince rakamlara kafa tutamayan bir " outis "
KAdinlar ne istedigini,onlara ne iyi geldigini bilmiyorlar.kadınlar seviyor...
önemli olan ne istemediğini bilmek değil mi...KAdinlar ne istedigini,onlara ne iyi geldigini bilmiyorlar.
belki de bilinmesi gereken değil de yaşanılması gereken bir şeydir. bazı şeyler anlaşılarak değil, yaşanılarak çözülür.KAdinlar ne istedigini,onlara ne iyi geldigini bilmiyorlar.
Istemedigini bilmek cok basit.önemli olan ne istemediğini bilmek değil mi...
Yasanildiktan sonra biliniyor ki.belki de bilinmesi gereken değil de yaşanılması gereken bir şeydir. bazı şeyler anlaşılarak değil, yaşanılarak çözülür.
Yanindaki kadının kahvesini ödemeyen erkek jigolodurSokakta manitası kolundayken kabadayı sevdiceğiyle kafede hesap ödemeye gelince rakamlara kafa tutamayan bir " outis "
Böyle diye diye cebimizde para kalmadı, kadınlar eskiden show olsun diye elini çantasına atardı.. şimdi onu da yapmaz oldular, hesap ödemeye kalkınca hop birden tuvalete gitme şeyleri oluyor nedense..Yanindaki kadının kahvesini ödemeyen erkek jigolodur
Benim hatun da basur sürekli azıyor diye, kantaron yağı getiriyordu arada.. başka da hayrını görmedim.ben hep bonkör kadınlarla çıktım, hem yedirip içirdiler hem arabayla evime kadar bıraktılar...prensesler gibiydim...
partnerinde basur olduğunu bilip, rahatlatmak için uğraşan biri net seviyordur aga...Benim hatun da basur sürekli azıyor diye, kantaron yağı getiriyordu arada.. başka da hayrını görmedim.
Şanslı adamsın.
Bence de kardeşim, böyle kadınların değerini bilmek lazım.partnerinde basur olduğunu bilip, rahatlatmak için uğraşan biri net seviyordur aga...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.