kariyerine turizmden devam eden biri olarak bi ara tarihine merakla bakmıştım. bir çok ilkleri barındıran bir otel olmasının yanında bugün dizisine başladım. daha 3. bölümdeyim yoklukta gideri var ileride nasıl olur bilemem 

Ben de merak ettimkariyerine turizmden devam eden biri olarak bi ara tarihine merakla bakmıştım. bir çok ilkleri barındıran bir otel olmasının yanında bugün dizisine başladım. daha 3. bölümdeyim yoklukta gideri var ileride nasıl olur bilemem![]()
değişik bir konusu var atiye'msi bir havası var gibi zamanda yolculuk falan, muhtemelen ilerleyen bölümlerde fazla saracak ve en heyecanlı yerinde sezon bitecek ve yeni sezon ne zaman gelecek diye bakıp durucamBen de merak ettim
Ama başlamadım
Belki gece başlarım
Atiye kıvamında ise ehhh derimdeğişik bir konusu var atiye'msi bir havası var gibi zamanda yolculuk falan, muhtemelen ilerleyen bölümlerde fazla saracak ve en heyecanlı yerinde sezon bitecek ve yeni sezon ne zaman gelecek diye bakıp durucambu hep böle olmuştur .s.s ama şu an ara verip survivor izleyecek kıvamda
![]()
atiye gibi derken zamanda yolculuktan mütevellit diyorum, bunlar atatürkün suikastini falan engelliycekler galiba, tarihi değişik bişeyAtiye kıvamında ise ehhh derim
Heyecanlı yerinde bitmesini ben seviyorum yemi sezonu dört gözle bekliyorsun bknz: umbrella academy, stranger thing, mandalorian, blacklist vs
Başlayalım bakalım en azından merak ettiğim bir otel ve kalmak da istiyorum
Şlkşlkşlkşlk
Dark İn ilk üç bölümünü manikür yaparken sıkıntıdan açtim öyle sıkıcı ki o ilk üç bölümü izleyince gerisini de merak ediyorsun ama ilk üçü izlemeden diğerleri de anlaşilmiyorşimdi bitirdim diziyi de yeni sezon ne zaman gelecek acabaa
darkı hiç izlemedim ama bi ara soyağacı yapıyorlardı, buna da yaparlar yakında belki de yapmışlardır bilemedim![]()
ben birkaç kez başlamıştım darka ama çok sıkıcı geldi akmadı sarmadıDark İn ilk üç bölümünü manikür yaparken sıkıntıdan açtim öyle sıkıcı ki o ilk üç bölümü izleyince gerisini de merak ediyorsun ama ilk üçü izlemeden diğerleri de anlaşilmiyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.