pera palas

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
kariyerine turizmden devam eden biri olarak bi ara tarihine merakla bakmıştım. bir çok ilkleri barındıran bir otel olmasının yanında bugün dizisine başladım. daha 3. bölümdeyim yoklukta gideri var ileride nasıl olur bilemem :honk:

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Yazayım aklımın bir köşesine izlerim ne yokluklar gördük biz heyhatt

• Beğen
Tepkiler: CaT

SleepleSsS

Yorumbaz
kariyerine turizmden devam eden biri olarak bi ara tarihine merakla bakmıştım. bir çok ilkleri barındıran bir otel olmasının yanında bugün dizisine başladım. daha 3. bölümdeyim yoklukta gideri var ileride nasıl olur bilemem :honk:
Ben de merak ettim
Ama başlamadım
Belki gece başlarım

pumpkin🌸

Elmas Üye
Ben de merak ettim
Ama başlamadım
Belki gece başlarım
değişik bir konusu var atiye'msi bir havası var gibi zamanda yolculuk falan, muhtemelen ilerleyen bölümlerde fazla saracak ve en heyecanlı yerinde sezon bitecek ve yeni sezon ne zaman gelecek diye bakıp durucam :honk: bu hep böle olmuştur .s.s ama şu an ara verip survivor izleyecek kıvamda :honk:

SleepleSsS

Yorumbaz
değişik bir konusu var atiye'msi bir havası var gibi zamanda yolculuk falan, muhtemelen ilerleyen bölümlerde fazla saracak ve en heyecanlı yerinde sezon bitecek ve yeni sezon ne zaman gelecek diye bakıp durucam :honk: bu hep böle olmuştur .s.s ama şu an ara verip survivor izleyecek kıvamda :honk:
Atiye kıvamında ise ehhh derim
Heyecanlı yerinde bitmesini ben seviyorum yemi sezonu dört gözle bekliyorsun bknz: umbrella academy, stranger thing, mandalorian, blacklist vs
Başlayalım bakalım en azından merak ettiğim bir otel ve kalmak da istiyorum
Şlkşlkşlkşlk

pumpkin🌸

Elmas Üye
Atiye kıvamında ise ehhh derim
Heyecanlı yerinde bitmesini ben seviyorum yemi sezonu dört gözle bekliyorsun bknz: umbrella academy, stranger thing, mandalorian, blacklist vs
Başlayalım bakalım en azından merak ettiğim bir otel ve kalmak da istiyorum
Şlkşlkşlkşlk
atiye gibi derken zamanda yolculuktan mütevellit diyorum, bunlar atatürkün suikastini falan engelliycekler galiba, tarihi değişik bişey :honk:
ben de seviyorum ama daha sonra ilgimi yitiriyorum :honk: unutuyorum .s.s umbrella academy gelmedi mi daha ya kaç yıl oldu .s.s onun da müziği acayip keyifli :dyg: blacklist de uzatmanın uzatması oldu bıraktım sanırım onu da, zaten tom öldükten sonra bitti benim için .s.s

pumpkin🌸

Elmas Üye
şimdi bitirdim diziyi de yeni sezon ne zaman gelecek acabaa :honk:
darkı hiç izlemedim ama bi ara soyağacı yapıyorlardı, buna da yaparlar yakında belki de yapmışlardır bilemedim :honk:

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
şimdi bitirdim diziyi de yeni sezon ne zaman gelecek acabaa :honk:
darkı hiç izlemedim ama bi ara soyağacı yapıyorlardı, buna da yaparlar yakında belki de yapmışlardır bilemedim :honk:
Dark İn ilk üç bölümünü manikür yaparken sıkıntıdan açtim öyle sıkıcı ki o ilk üç bölümü izleyince gerisini de merak ediyorsun ama ilk üçü izlemeden diğerleri de anlaşilmiyor

pumpkin🌸

Elmas Üye
Dark İn ilk üç bölümünü manikür yaparken sıkıntıdan açtim öyle sıkıcı ki o ilk üç bölümü izleyince gerisini de merak ediyorsun ama ilk üçü izlemeden diğerleri de anlaşilmiyor
ben birkaç kez başlamıştım darka ama çok sıkıcı geldi akmadı sarmadı :honk: o yüzden izlemedim onu, bu da karmaşığımsı bir dizi ama en azından bi ekşın var akıp gitti :honk: atatürke sarıldığı sahnede aşırı duygusallaştım... güzeldi ya varlıkta da gideri var dizinin ben sevdim :honk:

Eunoia

Platin Üye
Çok duyuyorum her yerde bir bakacağım.

Sade

Özel Üye
Son iki bölüm şimdilik iyi gidiyor..

Oggy

kınaya Kars'ın
Sexolog
ahmet hakanın yorumundan bağımsız hazal kaya gerçekten hiç yakışmamış dizeye..... dönem dizisi olduğundan mıdır hazalın oyunculuğu çok yapay kalmış..... giremiyor role..... zamanda yolculuk etmişsin bi şaşır, bi şoka gir, bi ciddileş..... yanından mustafa kemal geçmiş ya..... hiçbir tepki yok.... gidiyo ingilizlerin masasında racon kesiyo..... allahım ne saçma sahneydi..... hele bi ahmet abidir dilinde.... ahmet abi ileri ahmet abi geri..... la adam koca pera palasın müdürü ne ahmet abisi.... ilk bölümden 4/10 bi dizi benim için..... atamı gördüğüm anda bir miktar ağlamış da olabilirim...... fevokurba:

Üst Alt