Şimdi daha çok merak ediyorum yazmalısın özelime yazHayır yazmıcam içimden geçenleri: )
Şimdi daha çok merak ediyorum yazmalısın özelime yazHayır yazmıcam içimden geçenleri: )
En son ne zaman ölçmüştün?Şimdi bir daha ölçtüm de..
ahahaha![]()
Benimde kulağıma söylermisinnHayır yazmıcam içimden geçenleri: )
Konuyla ilgili çok güzel bir Instagram videom var da ben de onu paylaşamıyorum 😂Hayır yazmıcam içimden geçenleri: )
Bu böyle olmaz arkadaşlar... Hepimiz bilmeliyiz özgür bir forum burası...Konuyla ilgili çok güzel bir Instagram videom var da ben de onu paylaşamıyorum 😂
Sana göndersem olur mu? Aklımda kalacağına paylaşmış olayım 😅
En son ne zaman ölçmüştün?
Fark var mıİki sene olmuştur.Değişim yok ama hala aynı. Demek ki bu organ öyle zamanla değişmiyor
Madem forum sorumlumuz olarak müsade var, paylaşayım. Zaten çok da ısrar etmeniz gerekmedi, meyilliymişim 😁Bu böyle olmaz arkadaşlar... Hepimiz bilmeliyiz özgür bir forum burası...
Paylaşmayanları esefle kınıyorum
Madem forum sorumlumuz olarak müsade var, paylaşayım. Zaten çok da ısrar etmeniz gerekmedi, meyilliymişim 😁
Önce verileri paylaşayım…
2.54 cm = 1 in
Vajina uzunluğu(derinliği) ortalama olarak yaklaşık 9 cm (3.5 in).
Çok da şey yapmamak lazım yani 😂
Yok aynı dirilik, hacim, uzunluk ve ağırlıktaFark var mı
Vay mŞlh nazara gelmesinYok aynı dirilik, hacim, uzunluk ve ağırlıkta
O değil de ağırlığı nasıl tarttın :) yau ramazanda aklıma gelen flu flu günahlar
Ulan yaa :))) öksürük karışık güldüm boğazıma düğümlendiİnsan kendi zamazingosunu eline bi alınca ağırlığını bilir yav. Değişiyo mu aynı mı hissedersin yani
Haaark tü maşallahYok aynı dirilik, hacim, uzunluk ve ağırlıkta
Haaark tü maşallah
"Dik dur eğilme, Eru seninle" diye slogan atıyorum her sabah. Onun etkisi olsa gerek.İstikrarlı duruşu devam ettirmişsin @Eru hayırlı olsun '))
Güle güle kullan canımİki sene olmuştur.Değişim yok ama hala aynı. Demek ki bu organ öyle zamanla değişmiyor
Çok teşkürler <3Güle güle kullan canım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.