parava....Ana siteyi desteklemek amacıyla kurulan sitelerdir. Ana siteye bu sitelerden backlink alınarak sitenin güçlendirilmesi sağlanır. Dış Seo için sıklıkla kullanılırlar.
O kadar İT'ci nasıl bilemez bunu?parava....
valla bişi demiyorum yaa nağlett olsun böyle terime aksjdkjsad
biri de dedi ki "ben donanımcıyım abi uur'a sor" akdjaskdO kadar İT'ci nasıl bilemez bunu?
Kesin biliyorlardır bence.: ))))
Bizim Uğur?biri de dedi ki "ben donanımcıyım abi uur'a sor" akdjaskd
uur'da backlink ve subdomain dedi sonra bilemedim dedi kasjdsad
evet, bizim uurBizim Uğur?
donanımcı olan o değil. başkası. 3-4kişiye sordum bi yandan da araştırıyordum işte gugıldan ama tuhaf yani paravan hiç mi bilinmezBizim Uğur?
Ben de müşterinin adını hatırlıyorum, soyadını da hatırlayınca konularından buldum. Bi ton bağlantı sonrasında ulaştım.: ))))evet, bizim uur
dedim bulamadık diyo ki subdomain. dedim p ile başlıyor mantıklı aslında bi sorayım aksjdasjd
iyi, üstümüzden bi yük kalktı. çatladım meraktan bi deBen de müşterinin adını hatırlıyorum, soyadını da hatırlayınca konularından buldum. Bi ton bağlantı sonrasında ulaştım.: ))))
Bulamazsam ben de kafayı yerdim.dddddiyi, üstümüzden bi yük kalktı. çatladım meraktan bi de![]()
bi de aklıma şey geldi.Bulamazsam ben de kafayı yerdim.ddddd
Ne abuk subuk şeylerle uğraşıyoruz di mi? : ))))bi de aklıma şey geldi.
bi tane site vardı ya, tuhaf itici bi ismi vardı oraya üye olmak için inat etmiştik tuhaf tuhaf sorulara cevap vermiştik asdjksakd
gugıllarken o geldi aklıma kasjdksa
neyle uğraştığının bi önemi yok. amacına ulaşıyorsa tmama gerisi sorun değil :dNe abuk subuk şeylerle uğraşıyoruz di mi? : ))))
O değil de IT olayı çok karizmatik geliyor. Her an meslek değiştirebilirim.neyle uğraştığının bi önemi yok. amacına ulaşıyorsa tmama gerisi sorun değil :d
abidik gubidik şeylerle de uğraşmak lazım. her zaman ciddi takılamaz insan.
sonuçta hayatı bi şekilde tamamlıcaz kime ne di mi ? ((:
söylerken havalı geliyor ay-ti... ama mesela arkadaşla yazışıoz diyelim ne iş yapıosun diyorum itim diyo. estagfurullah kardeşim serseriliğini itliğini sormadım diyorum BT diyo sonra. haaa diom tmm. bunun dışında kulaga da hoş geliyo söylemesiO değil de IT olayı çok karizmatik geliyor. Her an meslek değiştirebilirim.
İkisi de güzel. BT daha mı iyi yoksa? : ))))))))))))söylerken havalı geliyor ay-ti... ama mesela arkadaşla yazışıoz diyelim ne iş yapıosun diyorum itim diyo. estagfurullah kardeşim serseriliğini itliğini sormadım diyorum BT diyo sonra. haaa diom tmm. bunun dışında kulaga da hoş geliyo söylemesiBT'de güzel ama bi IT değil
sence ?
seninkinin kısaltılmışı ne mesela şimdi ?İkisi de güzel. BT daha mı iyi yoksa? : ))))))))))))
Ne iş yapıyorsun? BT'ciyim. Çok havalı ya.
Yok ki.seninkinin kısaltılmışı ne mesela şimdi ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.