Frenk bütün mal varlığını harcayıp kuruş bırakmadan filozoflar gibi göçmek istiyor olabilir 😛
Ben söylediğimde ?Zengin biri söylediginde bir tür rahatlik yada hayata dair farkli degerleri öne cikarma gibi algilanir.
Fakir biri söylediginde ise cogu zaman hayatin acimazsligina, imkansizliklara karsi bir teselli, bir gurur zirhi ya da kendi icindeki degeri koruma cabasi olur.
Ben söylediğimde ?
bana tarla alsanaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
Senin sevdiğin meyveleri dikicem oraya...cok beklersin; ) pavyon kadinlara yedir diye mi : )
Senin sevdiğin meyveleri dikicem oraya...
hayrına civardaki çocuklara açıcam bahçeyi bol bol yesinler
Frenk üzümüneymis benim sevdigim meyve, bilior sanki söldkfj: )
Frenk üzümü
Elvedahayir: )
Elveda
Mantikli dinamikcimUltra zenginse evlilik sözleşmesi yapıp evlensin. 😛
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.