ben dolar diye yorumlamıştım. TL ise tşk ederim kullanmıyorum10m hayat kurulmaz bari $ olsun :)
Dolarmis tamam ben tl zannettim 😀😀ben dolar diye yorumlamıştım. TL ise tşk ederim kullanmıyorum
https://www.instagram.com/reels/DHRAOniIXUt/
niye batman dedin şimdi cocuga senZaten dolar nakit diyor batman: )
sen daha o geceden çıkamadım galiba aslkdaslkda uyan artık burası fabrika değil adskjaskdDolarmis tamam ben tl zannettim 😀😀
O geceyi atlattık da şu sevişmeli mesajlarimizda kaldı aklım 😀sen daha o geceden çıkamadım galiba aslkdaslkda uyan artık burası fabrika değil adskjaskd
olay seksse, bekleme next'le kardeşimmmO geceyi atlattık da şu sevişmeli mesajlarimizda kaldı aklım 😀
İlk goruste sexe karşıyım :))olay seksse, bekleme next'le kardeşimmm
yapıştıırrrr hemen birini
Olamazsın, şuan ki halin neyse yine aynısı olursunSuan ki bilgim ile 6 yasina dönmek, zaten milyoner olurum :)
ikinci görüş ?İlk goruste sexe karşıyım :))
İki olabilir, oğlum yemek masasindayim ya ben şuan 😀😀ikinci görüş ?
Olamazsın, şuan ki halin neyse yine aynısı olursun![]()
yemek masasındasın ve forumdaysan demek ki masada ilgi çekici bişi yok. yanlış bişi yapmıosun diye yorumluyorum akjsdsdaİki olabilir, oğlum yemek masasindayim ya ben şuan 😀😀
Yeşil fasülyenin nesi ilgi çekici olabilir sorarım sana 😀yemek masasındasın ve forumdaysan demek ki masada ilgi çekici bişi yok. yanlış bişi yapmıosun diye yorumluyorum akjsdsda
afiyed olsun
Yeşil fasulye pirinç pilavı çoban salata. Sadece salata yedim ))Yemekte ne var @Nepenthe ????
doğru, bi mantı olsaydı saygıyla önünde eğilip yerdik askdaskdYeşil fasülyenin nesi ilgi çekici olabilir sorarım sana 😀
Sen zengin olacaksan eğer biz kendimizi feda ederiz hiç önemli değil Angaralı :)Zengin olma ihtimalimi bile kiskananlar var, vay arkadas 😂😂
Bana bunlarla gelin işte :)))doğru, bi mantı olsaydı saygıyla önünde eğilip yerdik askdaskd
fasülyede kendini nimetten sayarmış...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.