bende artık böyle hayallerim için zengin erkek bakıcam kızlar... Kestanelerim şokta
Evet erkeğim... Hayallerimin başka türlü gerçekleşme imkanı yok 🚬nasil yani ? sen zaten erkek deilmisin: )
Evet erkeğim... Hayallerimin başka türlü gerçekleşme imkanı yok 🚬
İroni yapıyorum çeri hanım :)onun icin bir erkekle mi iliskide olmak istiorsun, dogrumu anladim bilemedim ki : )
: )İroni yapıyorum çeri hanım :)
Tiksinç buluyorum böyle şeyleri yav. Kestanelerimle mutluluyum benim bedenden zaten gay çıkmaz onlar biraz daha narin oluyorlar ben at gibiyim :))): )
yani olabilirde
Tiksinç buluyorum böyle şeyleri yav. Kestanelerimle mutluluyum benim bedenden zaten gay çıkmaz onlar biraz daha narin oluyorlar ben at gibiyim :)))
Öhhümm Öhhümm :)) Allah korusun.kadin gibileri narin oluyor.
At gibileride oluyor gözlemledigim kadari ile : ) ayirt bile edemediklerin cikio ; )
Parasız o yola da çıkılmıyor havaalanından döneriz en fazlayola çık yoksa anc biriktirme hayli kurarsın
vizesiz isen dönersin yoksa para sorun değilParasız o yola da çıkılmıyor havaalanından döneriz en fazla
Bizim hayalleri @The yaşıyor
Senin yaşın ne bilmiyorum ama ben yaşlanmadan tadına bakmak istiyorum dünyanın aman ayağım ağrıdı yok böreeem sancıdı yoruldum tabanlarım şişti demeden gezmek istiyorumBenim yaşıma genele kadar az sabret, her şey yoluna giriyor zamanla 😅
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.