Iğrenç
yaaa
güzel denen şey ne kadar görecelimiş
bu arada eserin adı ağ gelin , beyaz tenli anlamında. Barak üsulu söylenir, bu her kelimenin sonuna "ğ" getirerek söyleme şekli abalıoğlu kardeşler yüzündenİç anadolunun requiemi düşün aldka
View: https://www.youtube.com/watch?v=jM0Ke4Oo0lI
Yaa az önce ben de açtim aynı şeyin eksikliğini mi çekmişiz 🚬 farklı sanatçıdan
Umut dünyası 🚬ben pamuk gibi olmuycam ya @Chen
okeyde yazan amcaya 75 yasındayım dedim nene diyor şlkdmfsşdkg
gene yazıyor gene yazıyor ljkndfg
adam yapılmaması gereken herşeyi yapmış , tüm yolları denemiş.
Ne kadar bayağı...
Sudaki kızı nasıl hayal ettiler kim bilir ıslak ıslak denizden kıyafetlerle çıkan bir kadın off 🔥ateşe vermişsin okeyiadam yapılmaması gereken herşeyi yapmış , tüm yolları denemiş.
kim bu dallama acaba , ben bir kere sudaki iz diye nick almıştım okuma yazmayı bilmeyenler sudaki kız nbr yazıyordu anasını satim!
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.