AferinGirdim ciktim.
5 Dakikada Besiktaş.
AferinGirdim ciktim.
5 Dakikada Besiktaş.
Bilemem bilememAksamneyn toplasiriz
![]()
ay yazamadım şu sikayet işi sabahımı yemiş abuOnline oynadigim tek oyunlar satranc ve okey.
Bilemem bilemem
Biraz da sen yalvar….
Gecmis olsun nunum..ay yazamadım şu sikayet işi sabahımı yemiş abu
satrançta lisede 1. gibiydim son maçı yapamadık -,- ondan sonra hiç oynadım mı hatırlamıyom o son maçı yapamamak çok sinirime dokundu 1. yim diyemiyom 2 diyemiyom bi belirsizlik
bu sözü aldım cebime koydum hadi bakalım hihi![]()
Gecmis olsun nunum..
Oynayalim bir ara
ilk kez oynuyom şahla atılıyordu bi tek dimi o çok uzun yıllar sonra oynuyom ya@nunu ROK atmışsın şah mı soruyorsun :d rank(puan) kaç?
evet kale ile şah arasında taş olmaması gerekiyor ve kısa taraftan şah 'ı sürükleyerek atıyorsun, uzun tarafa da atabilirsin ama sen ilk başta bunu öğren :dilk kez oynuyom şahla atılıyordu bi tek dimi o çok uzun yıllar sonra oynuyom ya
yok rank falan acemiyis unutmusuz lkjdmf g
elinde tavayla dolaşırsan tabi kaçar adam xd
işin içinden çıkamadı herhalde uzun uzun düşündü gittielinde tavayla dolaşırsan tabi kaçar adam xd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.