1/3
@Mithrandir gamer sen misin ya olm haber etmeden nick değişiyorsunuz etiketleyemiyom burda
lol şamata ?
lol şamata ?
Benim, naber@Mithrandir gamer sen misin ya olm haber etmeden nick değişiyorsunuz etiketleyemiyom burda
lol şamata ?
gamer iyiydi beyaBenim, naber
İyi sayılır , sen al gamer nickini bi süre kullan, güzel nickgamer iyiydi beya
iyilik senden
yıllardır nunulu nickim nick pek değişmiyom alışamıyorum yabancı biri gibisin az algılamam lazımİyi sayılır , sen al gamer nickini bi süre kullan, güzel nick
Bu telden oyun işi çok sıkıntıyıllardır nunulu nickim nick pek değişmiyom alışamıyorum yabancı biri gibisin az algılamam lazım![]()
+1Bu telden oyun işi çok sıkıntı
nick nedir bro ekliymŞamatada olur düz Aram'da olur. Şamata biraz hızlı gelio ama olur yani.
Ekli dosyayı görüntüle 20567
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.Org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.