Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bağımlılık zaman kaybı değildir bağımlılık ile eğlence farklı olsada bağımlılık derecesi hastalığa yakın bir problemdir zararı yoksa devam varsa tedavi'
Ne oyun oynadığınız ile alakalı bir durum. Neden oyun oynuyor sunuz ve bu yaşam kalitenizi ne kadar etkiliyor önce ona baklamalıyız.
Platform olarakta ayrı ele alınmalı..
valla en son şeker filan patlatıyorduk, oyunlarla ilişkim çok dar. şimdi bakıyorum g.tü göbegi salmış oyun oynamaktan gözünün feri kaymış obezler sosyal medyada toplum önderi kesilmiş vaazlar veriyor.
En son oynadığım oyunda, milyonlar basınca insanlar bırakmak zorunda kaldım. Ev, araba parasını çatır çatır basıyor insanlar oyuna.
Şu an ergenlerin oynadığı bir oyun oynuyorum ahah.
En son oynadığım oyunda, milyonlar basınca insanlar bırakmak zorunda kaldım. Ev, araba parasını çatır çatır basıyor insanlar oyuna.
Şu an ergenlerin oynadığı bir oyun oynuyorum ahah.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.