Bu araca çok değil mi o fiyatbütçe ne kadar?
Görüntü olarak bu fiyat çokmuş gibi olabilir ama her ürünün kendine göre satıcısı ve alıcısı vardır elbet.Bu araca çok değil mi o fiyat
Ahh Honda jazz benim de aklımdaki araba ama yaşı büyük olanları da pahalı yaEkli dosyayı görüntüle 17778
Honda Jazz 190 boyunda sevgili eşimin bu tatlı arabadan çıktığını hayal edemedik -,- şldöfmgld
Benim aklımın kaldığı araç bu ama çok az seveni var
Bize en çok toyota önerildi
Yeni araçlar hep 3 silindir zıkkım 1,0 motor turbo veya hibrit 1,5 motor 4 silindir bulamadık veya fiyat uçuyor
bütçeyi bilmiyorum ama motorda da sorunsuz uzun ömürlü kullanım için 1,5 4 silindir çok önerilmişti
fiyatının aracı değil dedi eşim ama çok tatlı mavisi hele öfAhh Honda jazz benim de aklımdaki araba ama yaşı büyük olanları da pahalı ya
Fiyatlar abartılı biraz özellikle yaşa ve km ye göre fakat emsalleri de aşağı yukarı aynı. En azından Honda daha az sanayiye uğrar diye düşünüyorum. (biraz şans meselesi)fiyatının atracı değil dedi eşim ama çok tatlı mavisi hele öf
3 silindir 1.0 Eco TSI(115hp) motorlu araç uzun süre kullandım, şehiriçi ve şehirler arası gayet ideal, emsallerine göre içi geniş, tork ve beygir yüksek alınırsa tam olarak küçük aile aracı fakat fiyat skalası önemli tabiEkli dosyayı görüntüle 17778
Honda Jazz 190 boyunda sevgili eşimin bu tatlı arabadan çıktığını hayal edemedik -,- şldöfmgld
Benim aklımın kaldığı araç bu ama çok az seveni var
Bize en çok toyota önerildi
Yeni araçlar hep 3 silindir zıkkım 1,0 motor turbo veya hibrit 1,5 motor 4 silindir bulamadık veya fiyat uçuyor
bütçeyi bilmiyorum ama motorda da sorunsuz uzun ömürlü kullanım için 1,5 4 silindir çok önerilmişti
turbosu falan olmayınca hızlanmada gitmiyor basmıyor diyorlar doğru mu3 silindir 1.0 Eco TSI(115hp) motorlu araç uzun süre kullandım, şehiriçi ve şehirler arası gayet ideal, emsallerine göre içi geniş, tork ve beygir yüksek alınırsa tam olarak küçük aile aracı fakat fiyat skalası önemli tabi
![]()
![]()
![]()
![]()
Tip olarak neden bilmiyorum çok hoşuma gitti aklımda kalan bir araç yaniFiyatlar abartılı biraz özellikle yaşa ve km ye göre fakat emsalleri de aşağı yukarı aynı. En azından Honda daha az sanayiye uğrar diye düşünüyorum. (biraz şans meselesi)
evet, alınacaksa turbo beslemeli alınması önemli. bu tarz yeni nesil motorlar aslında bir kaç yıldır var, en büyük eksikleri düşük hacimle (999cc) ile yüksek tork ve beygir gücü elde edebilme potansiyelleri, en büyük artıları ise düşük hacimde yüksek tork ve beygir gücü elde edilebilmesi motor bakımıdan böyle fakat uzun süre 180- 200 km/s gidilirse buji bobinlerinde yanma olabiliyor. DSG şanzımanlı ve yağ gibi akıyor, net şekilde VW Polo alamayalar için üretilmiş daha ekonomik versiyon diyebiliriz. zaten Seat grubunu da VW almıştı. Polo ile aralarındaki en temel fark konfor farkı. 2017 model 2018 yeni kasa (lansman), yakışıklı araba ayrıca honda jazz gibi virajlarda savrulmada yapmaz, yanlara geniş araçturbosu falan olmayınca hızlanmada gitmiyor basmıyor diyorlar doğru mu
Araç sayet sade güzel duruyor yeterli
sendeki teknik bilgi bende yok açıkcasıevet, alınacaksa turbo beslemeli alınması önemli. bu tarz yeni nesil motorlar aslında bir kaç yıldır var, en büyük eksikleri düşük hacimle (999cc) ile yüksek tork ve beygir gücü elde edebilme potansiyelleri, en büyük artıları ise düşük hacimde yüksek tork ve beygir gücü elde edilebilmesi motor bakımıdan böyle fakat uzun süre 180- 200 km/s gidilirse buji bobinlerinde yanma olabiliyor. DSG şanzımanlı ve yağ gibi akıyor, net şekilde VW Polo alamayalar için üretilmiş daha ekonomik versiyon diyebiliriz. zaten Seat grubunu da VW almıştı. Polo ile aralarındaki en temel fark konfor farkı. 2017 model 2018 yeni kasa (lansman), yakışıklı araba ayrıca honda jazz gibi virajlarda savrulmada yapmaz, yanlara geniş araç
allah kaza bela vermesin, güle güle binin. bahsettiğim şeyler detaylı teknik bilgiden daha çok yüzeysel bilinmesi gereken bilgiler. segment olarak farklı araçlar zaten birbirinden, güzel araçsendeki teknik bilgi bende yok açıkcası
araba alırken çok video izledik honsa jazz savrulmasını ilk kez duydum
toyota corolla 25 aldık biz memnunuz ama tabi seninde dediğin gibi belli bi km kullandıktan sonra memnun muyuz değil miyiz anlarız![]()
benim için detaylı işte sana basitallah kaza bela vermesin, güle güle binin. bahsettiğim şeyler detaylı teknik bilgiden daha çok yüzeysel bilinmesi gereken bilgiler. segment olarak farklı araçlar zaten birbirinden, güzel araç
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.