Esir gibi... Yaşarken kısıtlamalarla öldürüyorsun ama adı cinayet değilSeni 3 yasimdaki kardesimden kiskaniyorum mu neydi o sarki..
Askim nefes alabilir miyim?
*hayir.*
Esir gibi... Yaşarken kısıtlamalarla öldürüyorsun ama adı cinayet değilSeni 3 yasimdaki kardesimden kiskaniyorum mu neydi o sarki..
*hayir.*
bazilari da seviyo böyle toksik seyleriEsir gibi... Yaşarken kısıtlamalarla öldürüyorsun ama adı cinayet değil
Hayır sevgili süreyya hanımSeni 3 yasimdaki kardesimden kiskaniyorum mu neydi o sarki..
*hayir.*
Hayır sevgili süreyya hanım
doğrusu şöyle
ee cevap neymiş bu soruların ?“Olmak ya da olmamak, işte bütün mesele bu!
Düşüncemizin katlanması mı güzel
Zalim kaderin yumruklarına, oklarına
Yoksa diretip bela denizlerine karşı
Dur, yeter demesi mi? ”
W. Shakespeare / Hamlet
Madem sendromu var bir kaç cümle lafzıda olsun
Ben sadece başlığı okudum sonra baktım beni aşan konular soru ve cevaplar bende yokee cevap neymiş bu soruların ?
ben de şekspirin sorularının cevabını merak etmiştim... neyse başka baharlara artık...Ben sadece başlığı okudum sonra baktım beni aşan konular soru ve cevaplar bende yok
Cevap veriyorum ; Cevap yokben de şekspirin sorularının cevabını merak etmiştim... neyse başka baharlara artık...
cevap bulmak yada bulamamak... işte tüm lanet olası sorun buradaCevap veriyorum ; Cevap yok
Hemen kaydediyorum izledim mi hatırlamıyorum. 3-5 yıl önce kült filmlerin olduğu bir site bulmuştum bütün siyah beyaz çok eski kaliteli filmler vardı. Siteyi hatırlamıyorum ama eski dönemleri düşününce film dünyasının bir sanat olduğunu anlıyoruz1951 yapımı othello filmini izlemiştim kız arkadaş ile, kitap ile uğraşmak istemeyenlere önerebilirim. şüphenin ne kadar tehlikeli olduğunu görebilirsiniz
@Cherry lolipop ile işaretli maddelere baksana korkunç ötesi! Bunu yapan insanla evli olmakkatlanılmaz
Çeşitlendiriyorum tabi kafamda othello sendromundaki biri ile evli olan kişi sevgiye aç biri olsa bu kısıtlamaları hep aşk sevgi sanacakyani kimse yapamaz @Neşe Palamudu . sonucta ruh hastasi bir insan.
Gittiğim yerde sürekli arıyor seviyor demek
Bence aramakla sorgulayıp araştırmak açık aramasında dağ gibi fak varbu bir sorundur : ) sürekli aramasi delirtir beni
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.