safiye sultan olurdun cnm... dönemin en uzun kadınlarından biriydi...Ben ne olurdum? @Psinoza
Kndimi bir şeye yakıştıramadım.
Ne özelliği vardı onun hfjjfsafiye sultan olurdun cnm... dönemin en uzun kadınlarından biriydi...
doğrusu eline geçirdiği politik ve ekonomik güç ile nereden baksan iktidarın ortağı sayılıyordu... hayattan tat almasını bilen kadınlardandı....Ne özelliği vardı onun hfjjf
Yönetimi ele geçirmeye çalışan şehzade Mustafa'nın hazin sonu...@Run sümbül ağa olurdu, ben şehzade mustafa....
Yönetimi ele geçirmeye çalışan şehzade Mustafa'nın hazin sonu...
sen de çandarlı halil paşa.Hürrem Süreyya Ben Rüstem Mihrimah ZeL
Şehzade Mustafa Nobody
😈
Düşünsene şehzadesin hiç bir falson yok. Geleceğin parlak sevenin sayanın çok, sırf olurda tahta çıkarsın diye öz babanın emriyle öldürülüyorsuno şehzade ki gölgesi aleme selam verirdi...
konmadan uçup gitti, meger bir hüma kuşuymuş 🥀
Ben Rüstemim dedim yasen de çandarlı halil paşa.
mustafa öldü cihan yıkıldı, saray tahtı ayyaş selime kaldı...Düşünsene şehzadesin hiç bir falson yok. Geleceğin parlak sevenin sayanın çok, sırf olurda tahta çıkarsın diye öz babanın emriyle öldürülüyorsun
Ayıp konu açanlar falakaya yatırılsın
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.