Soru Ortak Hesap Açmak: Güvenin Zirvesi mi, Bireyselliğin Ölümü mü?

Tuz

💫 Maybe in Another Life...
Platin Üye
Evlendikten veya uzun süreli bir ilişkiye başladıktan sonra çiftlerin Instagram veya Facebook'ta "Ahmet_Merve" gibi ortak hesap açmaları, ya da birbirlerinin tüm banka hesap kartlarını ortak kullanmaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu durum dışarıya karşı "Biz tek bir vücut olduk" mesajı veren harika bir bağ mıdır, yoksa iki tarafın da kendi kimliğini yok eden vizyonsuz bir hareket mi?

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Gece basinda mi bekliyorsun? :dd
He beklerim 3 4 yüz havlusu ıslatır ıslatır sürekli.değişirim arada hastaneye gidelim diye başının etine ekmek banarım sonra anasını arar bu çok inatçı hastaneye gitmiyor anksiyete oldum diye annesinide telefona verip hastaneye ikna etsin diye şansımı denerim 🤣🤣🤣🤣

Evhamlı bi tipim şey birazcık 🤣
Profil konumu boşa kocam köylü değil yani 🤣

Küboo

🎈
Board Admin
He beklerim 3 4 yüz havlusu ıslatır ıslatır sürekli.değişirim arada hastaneye gidelim diye başının etine ekmek banarım sonra anasını arar bu çok inatçı hastaneye gitmiyor anksiyete oldum diye annesinide telefona verip hastaneye ikna etsin diye şansımı denerim 🤣🤣🤣🤣

Evhamlı bi tipim şey birazcık 🤣
Profil konumu boşa kocam köylü değil yani 🤣

ne asklar var beeeee masallah :)

Frenk

Elmas Üye
Duruma göre değişir bence tamamen ilişki dinamikleri....

güvenmediği için tüm hareketleri görmek isteyen ( ilişkiyi bitiremeyen )

varını yoğunu paylaşan ( refahı için çabalayan )

Aze

Bronz Üye
Saçma sapan işler asla yapmam ama yapanı da yorumlamam banane ya şu saatten sonra kim ne yapıyor umrumda bile değil....ucuncu dördüncü manitayı alın banane...7282 tane ortak hesap açın yetmesin doğmamış çocuğunuza hesap acin bize ne aman ben sevgilimin yanına gidiyorum bb

Run

Gümüş Üye
Saçma sapan işler asla yapmam ama yapanı da yorumlamam banane ya şu saatten sonra kim ne yapıyor umrumda bile değil....ucuncu dördüncü manitayı alın banane...7282 tane ortak hesap açın yetmesin doğmamış çocuğunuza hesap acin bize ne aman ben sevgilimin yanına gidiyorum bb
Sanki bana dünyayı kurtaracak, sevgilisinin yanına gidiyormuş..
Evet forumca bilgilendik, evet maniton var tamam..
Teşekkürler bilgilendirme için.

Üst Alt