En sevdiğim konulardan biri. Sizin de varsa paylaşın kullanmayı seviyorum ben. Geçen “nöronları tıkalı”yı öğrendim çok hoşuma gitti. Zaten beyni botokslu ve zekası kotalı fazla eskimişti 

Gençler neler biliyorsunuz böyle yahukıllı nil timsahı
kotalı zeka
tuvalet terliği , fırca da olur
sinaptik boşlukların göz yaşı ile dolu ( ağlak pembe götlüler için )
neyse ki hakaret falan etmem , çok nadir yani
sinaptik boşlukların göz yaşı ile dolu ( ağlak pembe götlüler için )
onu o pembe götlülere sormak lazım nasıl başardınız diye fixnsfbxbsinaptik boşluklrı nası gözyaşıyla dolu olabilir, fizyolojik olarak nası bi anormallik gerektirir diye imgelemeye çalıştım ama akson uçlarımda temassızlık var şu an düşük akş'den mütevellit .s.s aydınlatırsanız bu konuda seviniriz hocammm............
şahsen ben ikna olmadım .s.sonu o pembe götlülere sormak lazım nasıl başardınız diye fixnsfbxb
bir ara bu hakareti temellendireyim o zaman dbfhehddh (düşünmeden hakaret bile edemiyoruz ) fjddjdhsbşahsen ben ikna olmadım .s.s
o bataklığa bi kere düşersen daha da çıkamazsın ghdghfjk ama yine de bi temellendir, merak ediyorum çünkü böle şeyleri... sonuçta ben bir bilim insanıyım merak benim enstrümanımmbir ara bu hakareti temellendireyim o zaman dbfhehddh (düşünmeden hakaret bile edemiyoruz ) fjddjdhsb
hangi bataklık haaa şu belime kadar gelen şeyi diyorsun gjdjdhdbd halledicezz bee , bir bilim insanı olmasak da yapcaz biseyler fhdhdrjo bataklığa bi kere düşersen daha da çıkamazsın ghdghfjk ama yine de bi temellendir, merak ediyorum çünkü böle şeyleri... sonuçta ben bir bilim insanıyım merak benim enstrümanımm![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.