Canımı çektirdin, hastayım 🚬@Fluffy gif in meyve suyu içiyor galibs kızın dudaklarından😆
Geçmiş olsun @FluffyCanımı çektirdin, hastayım 🚬
Gözüm zor açılıyor yakışıklısını da göremem iyiyken olaydıGeçmiş olsun @Fluffy
Yakışıklı bir hasta bakıcı gönderelim ilgilensin seninle hemen.
Çabucak iyileşirsin umarımGözüm zor açılıyor yakışıklısını da göremem iyiyken olaydı
Halay maduruyum benÇabucak iyileşirsin umarım![]()
DemeeeeHalay maduruyum ben
Hiç başa geçemedim. Fırsat vermediler :)))))) ama terden ve yorulmaktan hasta oldumDemeeee
Başı çekeceğim diye mi?
Ben bu akşam düğüne gideceğim senin için bütün yırtıcığımı kullanıp başı alırım @Fluffy 😂😂Hiç başa geçemedim. Fırsat vermediler :)))))) ama terden ve yorulmaktan hasta oldum
gülüm geçmiş olsunHiç başa geçemedim. Fırsat vermediler :)))))) ama terden ve yorulmaktan hasta oldum
Geçer bebişim :**gülüm geçmiş olsun
Halay başı daha çok yorulur terleyip klimaya verme sırtını. Topuklu ayakkabı ile halay çekme. Şimdilik bu kadar bebişimBen bu akşam düğüne gideceğim senin için bütün yırtıcığımı kullanıp başı alırım @Fluffy 😂😂
Gerekli önlemleri alıp sana foto atacağım @FluffyHalay başı daha çok yorulur terleyip klimaya verme sırtını. Topuklu ayakkabı ile halay çekme. Şimdilik bu kadar bebişim
Eğlenceli bol olsun, meyöz meyva suyu dağılıtırken masaya geç hemen boğazı kuruyor insanın :))))Gerekli önlemleri alıp sana foto atacağım @Fluffy
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.