Her anlamda nfjdjiyi fikir aslındadu bakim
Her anlamda nfjdjiyi fikir aslındadu bakim
Her anlamda kısmını bir tek ben mi yanlış anlıyorum acaba..Her anlamda nfjdj
Her anlamda kısmını bir tek ben mi yanlış anlıyorum acaba..![]()
Çok güzeller
Çok güzeller
Amaaaaa demek ki ben her anlamda mükemmel erkek sevmiyormuşum
Ama bunun memesi de kocaman 🤭erkek dediğinin göbeği olacak dermişin askdjas
Demek ki erkeğinde memelisi makbul..Ama bunun memesi de kocaman 🤭
Balık burcuyum hayal dünyam arada beni bile şaşırtıyor..yani imaj oluşturan bir yapay zekanın seks performansını merak edemeyeceğimize görenasıl yanlış anladın de bakim
Balık burcuyum hayal dünyam arada beni bile şaşırtıyor..Tövbeler olsun..
![]()
sorma çok şey mümkün, opencv-pyton kütüphanesinde openpose adında bir eklenti var, web arayüzünde kabaca poz verdiğimiz bir 3B modeli img2img özelliyle poz/suje olarak giydirilebiliyor , tehlike
Isırtmaz gibi ama boydan atarsa bakarız :))Bi kıt alabiliyormuyuz?
@Armin bir kız paylaşmış geçenlerde anime gibi süt gibi sayfanın adını kaybettim
Nasıl ya o süt gibi kız sen miydin 😳aynı anda iki yerde olabildiğimi biiyormuydun ?
Bu benim mi suçum?
Bu benim mi suçum?
Kız kadar tatlısın
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.